Obal na svačinu

I obal na svačinu může být pěkný a stylový, kromě toho, že je užitečný. Můžete si vybrat z několika designů různých barev a vzorů a tato nabídka se bude rozrůstat. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky.


Lehký silikonový obal na jídlo Lexngo Baguette Velmi lehký a sbalitelný potravinářský silikon Ideální na uskladnění potravin během cestování Snadno sbalitelný zabírá méně prostoru v zavazadle Bez obs. Silikonový obal na jídlo Lexngo Baguette (oranžová).

Znovu použitelné ekologické a stylové tašky na jídlo. Keap Leaf taška na jídlo s izolací Geo. Dnes ušetříte 4Kč díky slevě.


Ekologické látkové obaly na potraviny s atestem bez obsahu olova a ftalátů. Hezčí a zdravější obal na svačinu , potraviny, či jako praktický obal na cokoli jiného. Na obložený chléb nebo sendviče – aby zůstaly déle čerstvé.


Určený pro opakované použití.

Lze otírat vlhkým hadříkem. Nádoby a obaly na jídlo. Dózy a termosky na jídlo. Box na jídlo z bioplastu s klipy l. Už žádné nefunkční plastové nevzhledné krabičky na jídlo s sebou!


Je tu revoluce od značky Compleat! Prostorově efektivní a elegantní obědový pytlík, který budeš používat stále dokola. Konec papírových sáčků na obědy nebo svačiny. Praktická a nádherná alternativa k polyethylenovým sáčkům a krabicím . Cena: 3Kč V případě zájmu nás kontaktujte na facebookových . Praktické kapsy a obaly na jídlo do lednice nebo pro děti na svačinu do školy.


Vyrobeny jsou ze zdraví nezávadných. Malý obal na potraviny s včelím voskem a pryskyřicí. Opakovatelně použitelný obal na svačinu do školy nebo práce.


Tahle super kapsička na svačinu se vám bude hodit na výlet i do práce či do školy!

Svačinu jste si nikdy rychleji nezabalili. Stačí ji vložit do kapsy, zabalit a tradá - můžete vyrazit. Na dobroty jsou vám k dispozici dvě kapsy. Můžete si tak zabalit nejen sendvič, ale také nějakou tu dobrotu k němu.


MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! Adresa Presslova 1 Plzeň. Ušijete svému malému školákovi originální a praktický textilní sáček na svačinu s vnitřní omyvatelnou částí, zapínaný na knoflík a se jmenovkou. Originál ubrousek však stál jeden 1Kč a tak jsem jej raději ušila stál mě tak Kč jeden . Maximální kapacita: účastníků. Snack´n Go ECO je ekologický a opakovaně použitelný obal na svačinu a pamlsky.


Rozlučte se s jednorázovými obaly - papírové ubrousky, mikrotenové sáčky, igelity, plasty, BPA,. Vychutnejte si svou svačinu na cestě díky našemu ekologickému, opakovaně použitelnému obalu Snack´n Go. Boc´n Roll Kids je ekologický a znovu použitelný obal na sendviče, bagety, ovoce a sušenky. Obal Snack´n Go má ideální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.