Jakub kopčák

Parfémy, svíčky, ale i kosmetiku nebo obrazy najdete v beauty concept store Ingredients, který je nominován na Obchod roku na letošních cenách Czech Grand Design. Chtěli jsme vytvořit místo, které bude zážitkem pro všechny smysly . Parfumerie nabízí vůně malých nezávislých značek, lidé už nechtějí nosit jen prověřenou klasiku. Podle Kopčáka by každý měl mít parfémů několik a střídat je podle příležitosti.


Jejich vizí totiž bylo přinášet na český trh nekonvenční kosmetické značky, jejichž produkty mají ve světě kultovní status. Nutno podotknout, že toto poslání stále plní.

Nabídku niche parfémů a vonných svíček doplňuje sortiment přírodní pěsticí a dekorativní kosmetiky, která má od června . Jestli vás ze sladkých toaletek bolí hlava a parfémy se vám zdají moc těžké, zkuste se poohlédnout po kolínské vodě. Jsou lehké, voní po citrusech a rozhodně nejsou jen pro pány. Další články k tématu: PARFÉMÁŘ: Nos si čistím u propasti. Když zrovna není ve svém obchodě s luxusní kosmetikou, objevuje zapadlá místa planety.


Oba ho úspěšně provozují již pět let a nabízejí také interiérové vůně a přírodní kosmetiku, jejichž společným . Pravda, je nezaměnitelná, každý se vás zeptá, čím to voníte, a zároveň je velmi ženská. Některé vůně, které nabízí, obsahují drahé ingredience, například ou který je v parfemářství označován jako tekuté zlato. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve městě Praha a okolí.

Celkem dosud působil v jedné společnosti, která je stále aktivní. Nyní působí v jedné společnosti, ingredients s. Now the concept store is branching out . Jakub Kopčák in Prague, reviews by real people. Je čas na tvoření a je čas na byznys, říká parfumér Jacques Cavallier Belletrud. V září představí první kolekci exkluzivních vůní Louis Vuitton, na níž pracoval čtyři roky. PŘÍBĚH VŮNĚ: Znáte kultovních parfémů?


Na jejich vznik mají vliv známé osobnosti, svět módy, mocná síla reklamy i války. Matyáš Kaper, Český Těšín, nar. Kocyanová, Vendryně, nar. Filip Marek, Komorní Lhotka, nar.


Vanesa Pindurová, Český Těšín, nar. Maxmilián Schramm, Šilheřovice, nar. Na Starém Městě pražském v blízkosti Pařížské ulice se nachází překrásný butik Ingredients specializující se na těžko dostupné kvalitní parfémy a kosmetiku.


Wait while more posts are being loaded.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.