Hraběnka kniha

Příběh o ženě, jejíž osud zásadně ovlivňovaly dějinné události od 2. Půvabná dívka vyrůstající na zámku, kde její rodiče pracovali ve službách francouzské hraběnky , se zamiluje do jejího syna, který se vrátil po studiích z Paříže. I on k ní chová vřelé city, a tak se vezmou v zdor . Andrea z rozumu uzavře zdánlivě pohodlnou dohodu o sňatku se starým bohatým vdovcem, hrabětem, který jí slíbil, že jí poskytne všechny výhody plynoucí. Román nás přivádí na dvůr saského kurfiřta a polského krále Augusta Silného.

Příběh je opřený o skutečné historické události, autor se na dobu a na hr. Zákazníci, kteří koupili tento titul, koupili také. Hraběnka od autora Zuzana Francková.


Hodnocení, komentáře, zajímavosti a informace o knize. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Kniha : Divoká hraběnka (Hannah Hawell).


Kdo byla vlastně hraběnka Alžběta Báthoryová?

Nestoudná hraběnka - Jo Beverley. Krásná Georgia se provdala v šestnácti letech za mladého hraběte Mayburyho, ale již po několika letech ovdověla –. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Sadistická vražedkyně, šílená žena?


To už se dnes nedozvíme. Z dochovaných záznamů a výslechů je jisté, že tento případ patří k nejhrůznějším kauzám světové kriminalistiky. Vévoda würtemberský a teckský Eberhart Ludvík, ačkoliv má manželku, udržuje poměr s dříve bezvýznamnou hraběnku Würbenovou, kterou si také vydržuje. Je do ní natolik zblázněný, že jí . To ale změnila jedna nehoda. Jednoho dne se král Mithrandir s princem Euriasem a princem Freomweldem, dědicem trůnu, vypravil na diplomatickou misi na Haenorské ostrovy (později přejmenované na ostrovy Opuštěné).


Tam se mu zalíbila mladá hraběnka , kterou musel ihned mít. No a tak než se nadál už byla . Vražedná touha po věčném mládí Důkladná sonda do duše šílené ženy pronásledované vizí věčného mládí. Co v ní podnítilo vražedné sklony a zášť k mladým dívkám?


Proč, ač usvědčena, nebyla nakonec potrestána?

Z dobových materiálů, které zkoumají případ známé . Víme, že zasílání knih na dobírku je dnes velice nákladné, a proto budou mít členové spolku poštovné a balné zdarma, pokud odeberou nejméně dvě knihy v jedné zásilce. Navíc Vám členství ve spolku přinese tato zvýhodnění: K slevu 1Kč při odběru alespoň čtyř knih v jedné zásilce K hodnotný knižní dar pro čtenáře , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.