Držák lahví do lednice

Nerezový držák lahví do chladniček šířky cm. Whirlpool s aktivními složkami Microban spolehlivě zbavuje ledničku bakterií a zápachu a chrání. Příslušenství k lednici barva dveří perleťově-tmavě modrá.


Electrolux Závěsná police na horizontální uložení lahví. Pak se vám tato užitečná závěsná police bude hodit.

Uspořádá vám lahve vína v lednici , takže už více nebudou zastrkané po všech koutech chladničky a díky tomu vám i ušetří místo. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Antibakteriální štít Aby byla minimalizována možnost vniknutí všudypřítomných bakterií do lednice a mrazáku, jsou chladničky Beko vybaveny antibakteriálním štítem. Pojme až tři litrové lahve nebo šest plechovek.


Udržujte své nápoje chladné s tímto univerzálním držákem lahví do lednice. Rozměry: délka: 3mm, hloubka: 3mm, výška . Přidat k porovnání Kde koupit.

GORENJE Rošt na lahve NGC600. Držák na lahve pro chladničky cm. Vyzvednutí na prodejně : DOSTUPNOST ZDE. Dostupnost: LZE OBJEDNAT. DPH ( ): 1Kč (EUR).


Ideální pro litrové plechovky, kečup, omáčky atd. DRŽÁK LAHVÍ DO LEDNICE za Kč. Tato nabídka od prodejce Tomsikbyla archivována dne 1. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Cena bez DPH: 12Kč.


Poslední aktualizace stavu skladu: 21. Inzerát držák lahví do lednice : v hlavním městě Praha, cena Kč, od mahemajl na Sbazar. Postou za 100kc za vše plus postovne.


Studenka moznost dovozu pobliz. Kouknete i na dalsi me inzeraty treba si vyberete.

Vodní filtr pro chladničky BEKO GNE V422X. K produktu doporučujeme . Umožňuje bezpečné horizontální uložení lahví ve vaší chladničce. Vhodné do chladničky i mrazničky.


Lahve jsou zafi xované a nedochází k jejich nechtěnému pohybu v chladničce. Většina ledniček má stále ještě dost místa, i když už to vypadá, že jsou plné. Musíte pouze použít tento chytrý držák ! Garantujeme původ veškerého zboží od výhradních dovozců do ČR. Předejděte nemalým problémům a zbytečným finančním výdajům!


Doručujeme zboží i na Slovensko . Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Porovnání cen drzak lahve do lednice lg, srovnání cen drzak lahve do lednice lg na portálu HLEDEJCENY. Instalace je velice rychlá a intuitivní. Udržování produktu je snadné, stačí použít pouze houbičku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.