Broušení řetězu motorové pily plzeň

Kvalitně naostřený a udržovaný řetěz má výrazný podíl na výkonu motorové pily. Rovněž kvalitně nabroušený nůž travní sekačky odvede při sekání daleko lepší práci. Proto je dobré řetěz motorové pily či nůž travní sekačky pravidelně brousit. Zaručíme Vám strojově přesné broušení řetězů všech druhů motorových pil , . Nabízíme ostření nástrojů pro zpracování dřeva.


Ošetřujeme kotoučové pily, frézy, hoblovací nože, brusle, řetězy motorových pil i sukovníky.

Záruční a pozáruční servis firmy Mikeš - zahradní a komunální technika, Husqvarna Plzeň , Blatná. Dále provádíme ostření řetězů motorových pil a ostření a vyvážení nožů travních sekaček. V rámci opravy je možné objednat dovoz. Seřízení strojů 15- Kč.


Po delším řezání se zuby řetězu na motorové pile časem otupí. Postačí, když ho podle potřeby čas od času nabrousíte. Pokud řetězu na pile nebudete věnovat pozornost, nedojde jen k opotřebení samotného řetězu , ale také lišty. Opětovné ostrosti docílíte pomocí pilníku .

Kotoučová pila HM, rovný, šikmý, trapéz zub, - 4Kč. Rozmítací, předřezové kotouče, frézy, dle dohody. Nůž do travní sekačky, 30Kč. Vaše nářadí a stroje budou opět ostré.


Služba broušení zahrnuje například broušení pilových řetězů , kotoučů okružních pil , apod. Výrobce lišt a řetězů pro motorové pily Oregon má novinku, která znamená revoluci pro uživatele amatérských a farmářských pil. Vynalezl novou geometrii řetězu tak, aby je bylo možné brousit shora a dodává i brousicí přípravek. Jeho pomocí bleskově nabrousí řetěz i méně šikovný amatér. Pro majitele motorové pily by mělo být samozřejmostí vít v záloze i náhradní řetěz.


Využijeme jej nejen v případě, kdy by se nám stávající řetěz poškodil, ale i například v době broušení řetězu. Pokud neumíme nabrousit řetěz , je lépe nechat tuto práci odborníkům v nejbližší prodejně nebo servisu. Zahradní technika Plzeň. Prodej a servis zahradní techniky. Provádíme broušení řetězů motorových pil.


Zaručujeme kvalitně odvedenou práci . Rychlý a kvalitní servis byl a je již let páteří naší firmy. Sada pro broušení pilových řetězů Hecht. Sada obsahuje jeden plochý pilník, kulaté pilníky průměrech mm, mm a mm, držák pilníků, uhlové a hloubkové dorazy pro správné vedení pilníků při broušení.

Hledáte přípravek na broušení řetězů ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Záruční i pozáruční opravy, broušení řetězů pil, vyvážení nožů. Prodáváme kvalitní řetězy Oregon na pily všech značek.


Objednání je snadné, zaslání rychlé. Vaše řetězy Vám také za Kč nabrousíme. TUMASERVICE - DOLMAR (SACHS-DOLMAR), servis motorových pil a přístrojů, broušení řetězů. Po dohodě je možné zajistit. Motorová pila STIHL MS 3za 15.


Broušení a výroba řetězů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.