Bona čistič na laminátové podlahy

Stačí jen nastříkat na podlahu a setřít mopem. BONA Čistič na laminátové podlahy , dlaždice - rozprašovač litr. Na podlahu se aplikuje pomocí rozprašovač. PVC, keramickou dlažbu, marmoleum a vinyl.


BONA ČISITC NA LAMINÁTOVÉ PODLAHY A DLAŽDICE.

Bona Spray Mop - TOP produkty. Bony je určen především pro laminátové podlahy , vinylové podlahy, PVC, marmoleum a keramické dlaždice. Usnadňuje jak normální denní čištění, tak i čištění silně znečištěných podlah bez toho, že by byl z povrchu odstraněn buď Bona . Nevyžaduje míchání nebo ředění.


Na rozdíl od univerzálních a víceúčelových čističů a olejových mýdel rychle čistí skvrny a rozlitiny, aniž by docházelo k poškození krásy povrchové úpravy podlahy nebo . Znovu doplnitelná náhradní náplň připravená k okamžitému použití. Připraven k okamžitému použití.

Stačí nanést rozprašovačem a setřít mopem. Netoxický a ekologický výrobek. Výkonný čistící prostředek určený k okamžitému použití.


Rychle a účinně čistí skvrny a rozlitiny, bez zanechání jakýchkoliv zbytků špíny. Usnadňuje tak normální denní čistění, tak i čistění silně znečistěných podlah, aniž by byla z povrchu . Pravidelná péče o tvrdé podlahy – keramické dlažba, mramor, laminát, vinyl, linoleum 1. Pokud je utěrka znečištěná, vymáchejte ji ve . Efektivní čištění podlahy bez námahy: nasprejuj a setři. Utěrka pohltí veškeré nečistoty a neroztírá je po podlaze. Hlavním pravidlem při údržbě jakékoliv dřevěné nebo laminátové podlahy je nepoužívat mokrý mop nebo hadr ! Je to to nejhorší pro vaši podlahu.


K čištění nepotřebujete kyblík s . Tradičním způsobem, jak udržet podlahu v čistotě bylo: použít hadr, kyblík s vodou a univerzální domácí čistící prostředek rozpouštěný ve vodě. PVC a keramickou dlažbu. Pripravený k okamžitému použitiu.


Obchod overený zákazníkmi.

Prostředky připraveny k okamžitému použití. Při čištění podlah z přírodních materiálů, jako jsou dřevo nebo korek, ale také laminátových podlah , nepřemokřujte pochozí povrchy těchto krytin. Složení čističe, jež na podlahách nezanechává žádné stopy, chrání vaše investice do dřevěných podlah a zajistí, aby vaše podlahy vydržely po generace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.