Nástěnné hodiny dcf

Provedení (hodiny), DCF. Napájení, Baterie AA (1x), není součástí dodávky. Nutné zakoupit k výrobku. Alkalická baterie AA Conrad energy. Hodnocení produktu: (recenze).


Hledáte dcf hodiny nastenne?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Mají velký a dobře čitelný ciferník se sekundovou ručičkou, zasazený v černém rámečku. Automaticky mění letní a zimní čas.


Nástěnné hodiny DCF Vše skladem. Analogové nástěnné hodiny DCF. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup analogových nástěnných hodin DCF. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.


Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku do provozu. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to .

Obrovský výběr hodin určených k zavěšení na astěnu. Je libo klasické analogové nebo digitální? Chcete hodiny s rádiovým řízením času? Zvolte příslušnou podkategorii a vyberte si mezi desítkami produktů.


Tyto nástěnné hodiny Vás budou kromě času informovat ještě o pokojové teplotě. Hodiny jsou řízené signálem DCF. Velké nástěnné hodiny DCF - TFA 98. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Rádiem řízené nástěnné hodiny - návod k použití. Vložte baterii do prostoru pro baterie na zadní straně přístroje. Vyhledávání radiového signálu DCF a ) automaticky.


Díky příjmu DCF signálu ukazují nástěnné hodiny přesný čas a změna na letní (zimní čas) na nich probíhá automaticky. Vysoce přesné rádiem řízené nástěnné hodiny TFA 60. CORONA s tichým chodem a možností podsvícení displeje.


Vlastnosti: vysoce přesné rádiem řízené hodiny tichý chod sekundová ručička velký snadno čitelný číselník zelené LED osvětlení (na baterie či AC adaptér) – podsvícení může být trvalé a nebo . Tichý chod a moderní design. Ideální do domácnosti, dětského po. DCF nástěnné hodiny s teploměrem, cm.

Díky svému ušlechtilému hliníkovému rámu upoutávají tyto nástěnné hodiny pozornost. LCD displeji na první pohled. Technické parametry: Rozměry: prům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.