Miroslav hrdlička veselá trojka

Veselou trojku tvoří tři dlouholetí kamarádi. Heligonka, akordeon a klávesy. Vážení přátelé, jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Doba ale rychle plyne a tak i my jsme se dostali do důchodového věku a hudbu, kterou nyní hrajeme, tvoříme pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku.


Naší hlavní náplní je skládání vlastních písní s důrazem . VESELÁ TROJKA Pavla Kršky.

Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde.


Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu. Tematická kategorie: Hudba - dechovka. Jejich písničky s příjemnými texty oslovují zejména starší generaci posluchačů.


Neexistuje lepší zábava na . Vždyť sranda, legrace a třeba příjemná hudba může člověka potkat kdykoliv a kdekoliv.

Jedním z takových míst jsou Libochovicích. Naším cílem je přinášet v našich písničkách radost a pohodu, která se v dnešní době začala vytrácet. Veselá trojka vydala tři nosiče svých vlastních písniček, u kterých hudbu i . Mohelnické kulturní centrum s. Jaromír Kozelek – akordeon.


Kulturní dům Zábřeh - velký sál. Starý bábě dáme hrábě lidová. Celkový čas: CD 57:0 DVD 57:42. Tenhle večer si báječně užijeme! Miroslav Hrdlička - klávesy, doprovo . Tato trojice hudebníků z Blanenska se stala obrovským hitem na televizních obrazovkách.


Již podruhé přijede do Domažlic. Předprodej vstupenek od 1. Své vystoupení předvede v Jemnici v rámci historické lidové slavnosti Barchan v pondělí 16. Lubomír Peterka - klávesová harmonika, zpěv.


Další hudba a filmy od Veselá Trojka , . Kapela je známá především z TV Šlágr, kde patří mezi nejhranější a nejoblíbenější.

Posluchači se mohou těšit na již . Zpívají a tvoří vlastní písně s důrazem na pěkný text, potěší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.