Zachranarske noze

Hledáte kvalitní ZÁCHRANÁŘSKÉ NOŽE? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v kategorii ZÁCHRANÁŘSKÉ NOŽE v našem obchodě. Higlife Store - potřeby pro muže.


Z nožů, které byly původně určené pro profesionální využití záchranných složek, se postupem času stali nepostradatelní pomocníci každého z nás. Záchranářské nože mají hrot na rozbití skla, řezač bezpečnostních pásů, zoubkované ostří nebo dokonce .

Zwilling Four Star II filetovací nůž. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za nízke ceny. Záchranářské neboli rescue nože mají celou řadu funkcí, které využijete zejména v kritických situacích. Například si hravě poradí s bezpečnostními pásy, některé dokáží svým hrotem rozbít sklo či . Používání záchranářských nožů nemá u nás dlouhou tradici.


Od běžného nože se Rescue Knife liší několika důležitými detaily.

Reflexní až fosforeskující barvou pro snadné hledání nože za snížené . Při výrobě je dbáno na kvalitu těchto výrobků, aby obstály v extrémních podmínkách. Taktický nůž je pevný a rukojeť dobře tvarovaná, aby jeho použití bylo pohodlné. Black Fox Rescue Knife G10. Veľmi kvalitný záchranársky nôž talianskej značky s prvkami pracovného noža a rukoväťou z materiálu G10.


Týmito nožnicami by mali byť vybavené všetky ambulantné a záchranné vozy, odporúča sa je umiestniť aj do autobusov a osobných automobilov záchranárské nožnice sú vyrobené z kovovej nerezovej oceli ty. Vmbal Univerzálne záchranárske nožnice z kovanej ocele, dĺžka 2cm. Obchod overený zákazníkmi.


K objednávce prosím nezapomeňte uvést jméno a přesnou adresu. Odesláním objednávky zároveň prohlašujete, že jste starší 18-ti let. Obvyklá dodací lhůta je -dní.


POŠTOVNÉ A BALNÉ ČR : K ceně objednávky do ČR je nutné připočíst 1Kč za . Je užitečné mít tento nůž ve výbavě vozu. Záchranárske nože v sebe kombinujú praktickosť a maximálnu použiteľnosť za každej situácie. Na konci rukoväte záchranárskych nožov často býva hrot na rozbíjanie skla a špeciálna malá čepeľ na rezanie .

Záchranářský kapesní nůž z části zoubkovanou čepelí, v rukojeti je zabudovaná píšťalka. Baladeo ECO1No Limit záchranářský nůž černý. Nůž speciálně navržený pro horolezce a kanoisty. Pokud hledáte odolný nůž, který má řadu užitečných funkcí, bude pro vás skvělou volbou záchranářský či taktický nůž.


Tyto nože zaujmou provedením i možností různorodého použití. V nabídce naleznete záchranářské a taktické nože se speciální čepelí vysoké kvality od nejznámějších značek. Díky výbavě nože nebudete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.