Whirlpool pračka chyba f07

Ahoj, neporadil by mi někdo? Už jsem z toho na nervy :neviDÍKY MOC ZA RADY : kytka: Napsat příspěvek . Dobrý den, závada Fznamená zkrat v obvodu triacu motoru u hlavní jednotky. Je nutné objednat servis. V případě dotazů se na nás, prosím, .

Tady jsou jejich vysvětlivky:. F- Přetečení vody - Když presostat deteguje přetečení. Práčka sa nepodarilo naplniť vodou.


Po minútach bude Sud chyba sa zobrazí, potom minúty neskôr Fchybový kód sa zobrazí. Centrálna riadiaca jednotka zistila krátka v riadiacej jednotke motora. Motorová jednotka (MCU) chyba.


Ak dôjde k zlyhaniu pri vysokej rýchlosti rotácie dvere sa odomkne po 3 . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Pračka Fagor - chyba F - Diskuse - eMimino. Fpotom Fa nakonec Fřešení je. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Fvýsledky hledání fráze pračka whirlpool chyba F07.


Souvislosti elektronického odpadu. Je to jako podle zákona schválnosti: auto začne mít problémy těsně po skončení záruční doby. A to se týká i většiny elektrospotřebičů , jako by byly vyrobeny právě na ty dva roky záruky.


Ovšem v mnoha případech by oprava nebo . Normálně pere, vypouští, ale když. Po dlouhém pátrání jsem zkusil nechat si nahrát nový program do programátoru, a ejhle, pračka se cho… poslední. Většinou jsou v původní elektronice uložené chyby Fa F07. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče.


Zkontrolujte kabeláž mezi hlavní řídicí . F– tlačidlo poplachového signálu v sérii SP v rade Ariston Dialogic. F– práčka varuje, že vykurovacie teleso nie je ponorené do vody. F– porucha vykurovacieho telesa.

F– zlyhanie elektronického riadenia. F– chyba v snímači hladiny vody. F– výskyt problému s odpadovým čerpadlom. Tato pračka je určena výhradně k praní a odstřeďování prádla certifikováno pro komerční pouţití. Ztratili jste návod k pračce či ledničce?


Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete pokyny k instalaci, použití, údržbě i servisu vašeho spotřebiče. Svůj návod najdete buďto s pomocí vyhledávacího pole, anebo vyhledáním daného spotřebiče v jednotlivých kategoriích . Dnes ráno nedoprala pračka a na displeji se mi zobrazuje kód opravy F8. Nedokázal by mi někdo poradit levnější variantu,nebo nějaké stránky,kde podle kódu najdu návod na opravu.


If your Whirlpool washing machine is not spinning or it is. Pocas pranie ide vsetko ako ma no pred odstredovanim sa pracka zastavi a vypise chybu fa svieti kontrolka servis. Viete mi poradit kde by som cez net nasiel nahradne diely popripade aka moze byt este chyba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.