Vsakovací boxy cena

Systémy pro vsakování děšťové vody. Jen u nás vsaskovací boxy za nejlepší ceny. Obchod ověřený zákazníky.


Nabízíme jednoduché řešení v podobě vsakovacích bloků AS- NIDIPLAST. Boxy Wavin pro vsakování dešťové vody.

Výrobce Wavin Ekoplastik nabízí ucelený sortiment zasakovacích a retenčních boxů Azura, Q-Bic a Q-BB. Jedná se o modulové systémy, které se vyznačují jednoduchou a rychlou montáží a dlouhou životností. Plastové zasakovací systémy nahrazují tradiční řešení štěrkového lože . Vysoko účinný vsakovací blok čierny sa využíva na likvidáciu dažďovej vody vsakovaním. Dodacia lehota: k odberu ihneď . Regulovaný odtok dešťové vody do kanalizačního systému nebo vodoteče je stále důležitější především při silných srážkách.


Základní blok ( spojením dvou bloků vznikne box o objemu 4m3) Retence dešťové vody – regulovaný odtok.

Třetí generace vsakovacích bloků disponuje vynikajícími technickými vlastnostmi a zajišťuje optimální výkon. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Boxy Azura pro retenci a vsakování jsou modulové, odolné a dlouhodobé.


Vsakovací sada k vsakování a retenci dešťových vod. Jsou vyrobené z panenského polypropylenu a budou vám sloužit minimálně padesát let. Náš tým technické podpory vám vypočítá optimální konfiguraci vaší instalace a zcela zohlední místní podmínky podzemní vody a zatížení. Wavin Q-Bic Plus je vhodné pro zmírnění i vsakování a poskytne vám optimální výkonnost po dobu čtyřiceti let při nejvyšším zatížení. Modulární konstrukce umožňuje nejrychlejší dobu . Takže občanstvo musí samo zachytávat vodu ze svých střech a nějak důstojně ji zneškodňovat ještě na svém pozemku.


Cena produktu bez dopravy. Promýšleli jsme několik cest, jak s vodou chytře naložit. Zvažovali jsme plastové vsakovací boxy , akumulační jímku, ale nakonec jsme . Vyrábí se vstřikovací metodou z polypropylenu.


Dají se vzájemně spojovat a vytváří množství objemových variací.

Ceny , uvedené v tomto katalogu, nemusí být aktuální. Rozmer: 600mm x 600mm x 400mm. Ideálny pre rodinné domy. S chytrým řešením, jak využít dešťovou vodu, přichází RAUSIKKO Box od německé firmy Rehau.


Boxy mají patentově chráněný středový rozvodný prostor, který rozvede vodu rovnoměrně po celém bloku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.