Plynový sporák za odvoz

Sporák byl kupovaný repasovaný 30tis. Daruji plynový sporák s troubou. Madlo k troubě je urvané. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Přenechání za odstupné - Čajovna U Stříbrného Lva. Prodám plynový sporák Mora. Starší kuchyně se spotřebiči.


Nabízím odvoz Vašeho harampádí ! Pronájem bytu KK, m . Horaky i trouba jsou funkční. Jake koliv dřevo skříně skříňky většího množství na vystěhování jake koliv věci z bytů a pud čeho se chcete zbavit mimo sedacek a křesel v okolí petrv. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Diskuze podle narození i regionu. Stop GAS, pravý zadní expresní 7kW, levý přední úsporný kW, elektrické zapalování hořáků. Nutný vlastní odvoz Zruč nad Sázavou do dnů od nákupu. Za odvoz nabízím plynový sporák , viz předmět. Pokud nemáte dost velké auto, mohu vám sporák za drobnou pozornost odvézt, ale potřebuji s ním aspoň pomoci do auta.


Zobraziť inzeráty od naan. Vyzvednutí je možné v Praze 10. Nikdy neposielajte peniaze vopred. Buďte obozretní a akékoľvek podozrenie nám prosím nahláste.


Dobry den, ponukam za odvoz klasicky plynovy sporak biely. Sice je stary,ale plne funkcny. Len sa ho musime zbavit rychlo, prosim len zaujemcov co mozu rychlo jednat.


Velmi pohodlné na sezení a lenošení. Barva šedivo - světle hnědá. Původně oranžová koženka byla podomácku očalouněna. Ze zadní strany jsou sedačky neočalouněné. Stav - používané, nejsou rozkládací.


K vyzvednutí na Praze nutno vyn. Ušetříte a nemusíte ztrácet čas hledáním odborníka pro instalaci - nový sporák Vám odborně zapojí DATART. Výměna plynového kohoutu je za příplatek. Kombinovaný sporák Classic.


Trouba ale najednou přestala fungovat, funguje již jen plynový sporák. Proto prodávám tak levně. Možná ale trouba půjde spravit, nezjišťovali jsem co je tam za závadu.


Chete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Plynový sporak jako nový. Zatím nikdo nediskutoval, buďte první!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.