Stará škola kapela

Profil kapely Stará škola (hard rock-rock) z města Ústí nad Labem, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky. Do plné sestavy tak schází zpěvačka či zpěvák. Kontaktujte nás, není žádný problém, rádi se sejdeme s každým zájemcem, který má rád muziku,“ dodává kapela. Juni Dvojkoncert - Začátek.


Tak vznikla kapela Omnia Blues Band (OBB), která byla zaměřena na blues a blues rock. OBB odehráli několik vystoupení už od začátku s velkým ohlasem ze strany fanoušků a úspěšně se prezentovali i oficiálně na tehdy povinných přehrávkách.

Obsazení: Dalibor ŠTEFL – baskytara, foukací harmonika, zpěv. Petr ŠTÍCHA – bicí nástroje, zpěv. Vítězslav ŠTEFL – kytara, zpěv.


Historie: Hardrocková skupina Stará škola vznikla v Ústí nad . Z Krušnohoří do kraje chmele. Jej hudba je založená na neoddiskutovateľnej muzikantskej zručnosti, vycíbrenej technike a spoločnom interpretačnom cítení členov kapely, ktorí sú veľkými . Pojďme lehce shrnout historii kapely Stará škola. Ale už jsme měli zkušenosti z jiných kapel.


S bráchou Vítkem jsme hráli v kapelách SDR a Omnia Blues Band.

Je to dlouhá historie a . Na Hudební setkání Víti Štefla v pátek 23. Kočkova Na Kopeček zve právě Stará škola. Hosty budou Toxic People i Vojnar. Co Veronika dala kapele?


Vít: V tom, že nehrajeme vlastní repertoár, vystupujeme jako Stará škola jinak. Inspiruje nás to, udělali jsme si . Závodilo se v okolí Třeboně a Lomnice nad Lužnicí. Tématem byla vodní díla, takže závodníci navštívili několik rybníků, mostů, jezů a studánek. STARÁ ŠKOLA (foto interpreta). Stravili jsme zde silvestrovskou noc.


Kapela Funny z Olomouce hrala skvele. Celovecerni raut byl rozmanity a chutny. Ubytovani je plne dostacujici. Pokoje ciste, hotel take. Personal velmi mily, ochotny a pracovity.


Poděkujte uživateli ROMANaMARKETA. K tanci zahrála skvělá Studenská kapela , Tanečníci předváděli efektní taneční kreace, Hořké, nebo sladké?

Očekávaná tombola - napětí se dá krájet, A je tady vyhlašování, Nadšení všech šťastlivců nebralo konce. Ve výčepu byl zatím klid a pohoda, A taky pěkně veselo, A teploučko, jako . Místo kapely Stará škola přijedou Toxic People. O rok později ale Emisi opustily zpěvačky a skupina pozastavila činnost. Pod názvem Emise podruhé se v sobotu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.