Prodám svářečku co2

Svařování, zamecnictvi Dohodou , Valašské Meziříčí Svařování, zamecnictvi Zámečnické práce, svařování co,výroba ocelových konstrukcí na zakázku, povrchová. V ochranné atmosféře lze svářet ocel,nerez,hliník. Transformátor v mědi a napájení na 380V, zajišťuje stabilní oblouk a dostatečný svařovací proud až 250A ! Poctivá mašina, vaří super ! Občas zavařila výfuk a takové ty drobnosti kolem aut.

Proud až 250A, podavač 4x4. Dá se sní svářet hliník a nerez. Komplet s hořákem a budíky. Označit špatný inzerát . Výrobce je Fronius, který vyrábí pro Castolin.


Vše plně funkční,jenom zašpiněná. Svařovací poloautomatické zařízení pro svařování CastoMig-250C. Inzerce - svarecka co, nabídky - prodám , prodej, inzeráty.

Svářečka CoALFA IN 164. Vybavení zámečnické dílny. Ke svářečce je nový svařovací hořák a zemnící kabel. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Tato nabídka od prodejce karburatorbyla archivována dne 20.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Vaří spolehlivě i když je pouze na 230V. PRODÁM SVÁŘEČKU CO- INNWERTER. CENA DOHODOU VEŠKERÝ POPIS NALEZNETE NA WWW. Svářečky , autogenové soupravy, svářecí soupravy a vše co týká sváření naleznete na inzertním serveru ANNONCE v sekci Sváření.


Zdravím potřebuji poradit. Díval jsem se na internetu a zaujali mě svářečky einhell. Pak jsem viděl na aukru značku BERLAN nemáte s ní někdo zkušenosti? Potřebuji ji na občasnou práci svařování tenkých plechů (auta,motorky) domácí použití. Klasické svářecí poloautomaty MIG-MAG a svářečky CO2.


Vybírejte svařovací techniku pro profesionály i pro začátečníky a domácí použití. Kategorie obchodu zabývající se prodejem zboží- svářečky CO, svářečka s ochrannou atmosférou, svářečka.

Horak comigatronic mv4twist 4m 1. Prodam uplne novy profi vodou chlazeny horak od firmy migatronic s bou. Kč, Praha a středočeský, 1. Hledáte 2coomi svarecka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prodám svářečku WLSP 31dobrý stav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.