Pračka nereaguje

Jan a přicházím s dotazem. Začala prát, ale když jsme k ní. Aug Těžko si člověk představí, že mnohé naše prababičky právaly ještě na valše v neckách.


Dnešní domácnost by bez pořádné pračky snad ani nemohla fungovat. Občas se může vyskytnout problém, který ale s našimi radami nejspíš dokážete vyřešit i samy! Prosim vas o radu,zastavila sa nam pracka pocas prania,nesvietili ziadne kontrolky,teraz nejde vobec spustit,nic nereaguje.

Opravar pracky - Moodle - všcht moodle. Pokud by nebyla a zapojením se závada odstranila, inkasuje částku za opravu atd. Apr Pračku nelze spustit, nerozsvítí se kontrolky.


Prala a občas nevyždímala. Včera vyprala i vyždímala a dnes vůbec nejde zapnout a vyhodila jistič aniž se rozsvítily kontrolky. Jistič je v pořádku, ale pračka stále nereaguje. Sep Wirpool 4nejde proud do elektroventilu pračka nereaguje na ovládač. Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl.


Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.

V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Během několika let používání praček Whirlpool se může stát, že se pračka vypne, zhasnou veškeré signalizační kontrolky a pračka nejde zapnout. Sep Ak vaša práčka pri praní skáče alebo vibruje, a pritom je nová, pozrite sa, či bola odstránená prepravná poistka (informácie a všetko ďalšie o tom nájdete v návode na použitie). Keď sa tak stalo, dávajte pozor, aby bola vaša pomocníčka umiestnená rovno, prípadne pod ňu položte gumenú podložku.


Dec Po zapnuti prania pracka len svieti a nereaguje. Skusala som aj ine programy, ale bolo to to iste. Mam ju vyse piatich rokov a fungovala bezchybne. Dobrý deň, Zrejme sa jedná o technickú . Dala jsem do pračky prádlo a jen tak vrčí , bylo mi to divné, takže jsem to radši vypla ze zásuvky a když jsem pak pustila v kuchyni vodu, všimla jsem si , že voda teče méně, než by měla a je jako kdyby zrezlá.


Na záchodě zase protýká voda, ale jen tak trochu, že to syčí a občas ukápne. Má s tím někdo zkušenost? V případě spotřebiče na obrázku byla provedena oprava pračky vyřešena výměnou spínacího prvku.


Bohužel před zavolání servisu . Kecalka 4příspěvků 17. Tak já fakt nevím, asi to nakonec budu muset spustit 8o :neviNapsat příspěvek. FOTOGRAFIE ZE SETKÁNÍ NA SEČI 2 . Ponúkam návod na opravu programátora pračiek značky Whirlpool (rady AWE, AWO, AWZ, AWD), Electrolux EWT, Bauknecht, Polar (rada PTL, PFL), Laden, Ignis.


Ide o opravu závady, kedy programátor nesvieti a pračka nereaguje. Poptávka: oprava pračky, bliká kontrolka poruch a pračka nereaguje - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.

Zkuste to také, služba je zdarma. Vytáhla jsem ji ze zásuvky už asi krát, nejdéle tak na půl hodiny. Včera po vytažení ze zásuvky dokonce ještě šlo nastavit jiný program, jen nešla otevřít dvířka. Dneska už nereaguje ani na nastavení programu.


Mám ji zapnutou, uvnitř prádlo, v zásobníku prací gel a aviváž, nastavený program a pračka nereaguje prostě . Pračka nejde spustit - po nastavení programu bliká kontrolka zapnutí, je možné rozsvítit i další kontrolku pro doplnění vody, ale pračka nereaguje na zmáčknutí tlačítka pro spuštění, stále bliká. Občas se to stávalo v minulosti, ale po několikerém pokusu se kontrolka rozsvítila .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.