Postelový tác

Do drážky můžete bezpečně postavit tablet nebo. Dobíjení vašeho tabletu je jednoduché – podnos. Maximální nosnost podnosu do postele je kg. Díky skládacím nohám se podnos do postele snadno skladuje, aniž by zabíral příliš místa.


Postelový tác KLIPSK za 229​ Kč.

Abyste mohli popadnout všechny dobroty najednou. Snídaně do postele, líná svačina nebo nezdravá večeře na kanapi? Pořiďte si postelový tác od značky Zeller, který vám všechny tyhle. Je to v podstatě obyčejný tác s vysokou hranou zabraňující vyklouznutí nádobí. Ty důmyslněji propracované mohou mít na ploše i „výlisky“ pro odložení hrnků a podobně.


Specifickým prvkem všech servírovacích podnosů je krátké podnoží umístěné po stranách. Může být pevně ukotvené i výklopné a .

Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Naše dřevěné doplňky do domácnosti se vyznačují vysokou kvalitou a velmi dlouhou výdrží. Zeller je německá značka s více jak 30letou praxí a tak vás svou vysokou kvalitou nesmí zaskočit. Výrobce: Drewmax - výrobky z masivního dřeva. Snídaňový podnos vám přinese vůni ranní kávy až do postele.


Zpříjemněte si každé ráno. Decentní a elegantní postelový podnos se skládacími nohami, které ho umožňují využívat i pro snadnější přepravu pokrmů. Stolek Vám zpříjemní ranní vstávání.


Základní rozměry: Šířka: cm. V diskuzi není zatím žádný příspěvek, buďte první! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát. Ostatní ložnicový nábytek - rozkládací stolek postelový tác , z Hyperodvozu, inzerce. Kvalitní dřevěný postelový podnos vyrobený z borovicového masivu.


Dřevěný postelový podnos GD165.

Použití dřevěného materiálu má celou řadu výho kterou ocení všichni . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Darujem dva kusy podnosu do postele, znacka Nordby Materiál: plast Oba veľmi zachovalé, zriedka používané. Borovicový postelový tác Zeller Book Bamboo. IKEA NORDBY, prodám Prodám nový, nepoužitý, v původním balení postelový táč zn. IKEA VANADIN, ks, prodám 1Kč , Praha Stolní lampa zn.


Vybírejte z naší nabídky dekorací a doplňků do bytu. RŮŽE - mozaikový postelový podnos z rozbitých kachlíků k servírovaní dobrot nebo jej můžete využít jako stolek v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.