Omega restaurace brno

Restaurace Piazza to je gurmánské potěšení v centru Brna. Dovolujeme si vám představit jako první na jižní Moravě. Krušovická restaurace Omega hledá novou posilu do svého týmu!


Věříme, že oběd v příjemné atmosféře naší restaurace se pro Vás stane malým denním svátkem. Denně nabídka poledního menu - druhy polévek, druhů poledního menu.

K dispozici jsou kromě ubytování hlídané hotelové garáže, restaurace -vinárna, pivnice, salonek pro osob a . Samozřejmostí je v našem hotelu také možnost využití restaurace. Pro sportové přiznivce máme k dispozici squashový kurt. Bezkonkurečně nejlepší denní menu v Brně :-) Jana Rinková. Výborné jídlo, příjemná a milá obsluha, skvělé vína.


Nejlepší italská restaurace v Brně. Obsluha vždy příjemná a ochotná. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Jídla a nápoje, speciality na grilu, steaky, studená kuchyně, těstoviny, saláty, točená Kofola, vegetariánská jídla. Doplňkové služby, salonek, televize. V restauraci Na Musilce se podává polední menu, skládající se z polévky, hlavního jídla a nápoje. Hlavní chod je možné vybrat ze tří jídel.


Historický název: Hotel Omega. Bezbariérový přístup: Pohybové postižení vyhovuje Zrakové postižení nevyhovuje. Jídla a nápoje: speciality na grilu, steaky, studená kuchyně, těstoviny, saláty, točená Kofola, vegetariánská jídla.


V naší restauraci se nachází jeden hrací kurt. Pokud nemáte patřičné vybavení a rádi byste si zahráli, nezoufejte! Máme na půjčení rakety již za Kč, míčky k zapůjčení ZDARMA. Křídlovická 19b, Brno a další pobočka . Menu Brno - Seznam denních menu restaurací v celém Brně a okolí! Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava.


Region: Jižní Morava, Oblast: Brno a okolí. Vzdálenost od dálnice Praha- Brno 3km. V suterénu hotelu je restaurace , která je otevřena od 11. Hotel má vlastní squashovou halu, hotelové garáže, seminární .

Type of cuisine, Moravian. Additional services, lounge, television.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.