Myčka bosch chyba e24

Kontrola znečištění filtru. G, Přepínací chyba triaku. Zkontrolujte přepínací triak (na PCB) a jeho zapojení. Možné problémy s topným prvkem nebo termostatem, nebo problém kabeláže. Na dně myčky voda, nefunguje vypouštění, filtr čistý.


Máme problém s myčkou, nevypouští se voda na konci programu.

Máme od Bosch SMI59M25EU, chybové hlášení e, že špatně odtéká. Bosch Geschirrspüler, das Laufrad der Pumpe ist verklemmt. Bosch (model z hlavy nevím, ale má samostatnou výsuvnou plochu na příbory nahoře, ne košík na příbory). Koupili jsme si myčku Siemens SN 25M2EU. Manžel jí nainstaloval, dneska dopo jsme do ní dali čisté nádobí s tím, že myčku vyzkoušíme.


A má otázka zní, co s tím? Ahoj vsichni,diky vasi diskuzi jsem zacal hledat problem v odpadni hadici. Prostym nasatim pusou z hadice mi zacla voda z mycky vytekat. Tady tedy problem nebyl.

Mycku jsem vyzkousel bez pripojeni k odpadu a voda zacala vytekat a mycka pokracovala v . Byla pro vás tato odpověď užitečná? Dobrý den, na displeji myčky se zobrazuje chyba Ea svítí kohoutek, nádobí je pouze opláchnuté, myčka se zastaví zhruba po třech minutách a bliká. Mé zkušenosti s chybou Ea E- všude se uvádí zacpaná výpustní hadice, ohnutá výpustní hadice, zacpaná sítka.


Prosim o opravu myčky BOSCH SMS60MO2EU. Návod na montáž je přiložen nebo jej stáhněte na stránce této položky. Výměna není nijak zvlášť náročná.


Mytí a sušení bude až 2× rychlejší díky přídavné funkci VarioSpeed. Pro zvýšení účinnosti mytí je zde hospodárný . Tak chybu mi to nehlásí, protože nemá displej. Porovnání cen mycka bosch chyba e, srovnání cen mycka bosch chyba ena portálu HLEDEJCENY. Děje se to pomocí speciální soli. Nastavení a tím potřebné množství soli.


Počet standardních sad nádobí. Termín zákazky: Termín je na dohode. Zatiaľ žiadne hodnotenie. U standardních myček nádobí dbejte na to, že při přeplněných koších se myčka nádobí může převrhnout. Bosch Info-TeaDE Tel.


Myčka nádobí se může převrátit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.