Lehká nepromokavá plachta

Jedná se o netkanou textílii s dobrou odolností proti protržení. Jestli chcete, můžete ji po . Voděodolné s kovovými oky. Lehká plachta od německé firmy MFH.


Zakrývací plachta 2x3m slouží k bezpečné ochraně stavebních materiálů, dřeva, stavební mechanizace, aut a dalších obje.

Ultra lehký , prostorný přístřešek který ochrání před deštěm. Nová verze populární krycí plachty je nepromokavá (00mm) ultra- lehká z pevného a odolného . Materiál: 1 polyester s 190T PU potahem. Upevnění textilními páskami. Včetně přepravního vaku. Jednoduchá, lehká plachta v zeleném provedení.


Ideální pro stavbu přístřešku při přespání v přírodě.

Dodáváme ji v transportním obalu. Zde najdete celty a plachty z naší nabídky. Plachta je z lehoučkého materiálu, takže ji v batohu ani nepocítíte. Pokud budete chtít postavit přístřešek, nebo z celty udělat pláštěnku, není problém. Stačí si vybrat z naší nabídky.


NOMAD HAMMOCK - Hamaka se stříškou. Já mám na šňůře kterou vážu mezi stromy minikarabinky. Jednou připnu plachtu aby byla co nejblíž ke kmenu a na druhý mám prusík a tím tu . Velmi flexibilní nepropustná plachta nabízí snadné a rychlé vytvoření několika variant jednoduchého přístřešku, který ochrání před deštěm až dvě osoby.


Nepromokavá plachta Jurek Tarp. Ke stavbě přístřešku lze využít teleskopické hůlky, větve stromů, lano natažené mezi dvěma stromy . Scudi ze spánku popotáhla. Brett se zhluboka nadechl nosem a musel čelit faktu, že už nikdy nebude akceptovat puch, který ob- klopoval všechna místa, kde Ostrované žili.


Zažil mo- řanský filtrovaný vzduch. Teď rybí odéry, hutný pach Twispova . Chcete spát pod širákem nebo půjdete stanovat?

Máme karimatky, deky, celty, spacáky, stany a mnoho dalšího. Vyberte si vybavení pro spaní v přírodě u nás. Mám něco takového ne sice konkrétně oxfor, ale stejnou černo stříbrnou kombinace v obdobné ceně. Výhoda je že je lehká a hlavně skladná, nevýhoda je že když prší tak je pod tím motorka mokrá skoro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.