Lednička whirlpool nechladí

V poslední době se lednice hodně namražovala, na zadní straně se tvořil led a občas. Pokud nechladí lednice a mrazák se vychladí na -20C pak není závada v uniklém chladivu. Kdyby uniklo chladivo tak by naopak spíš mohla jít trochu lednice , ale mrazák by absolutně nestíhal chladit.


Pravděpodobně by se mohlo jednat o lednici s přepínacím ventilem. Nebo někde v termostatu, kdy .

Kombinovaná lednice Whirlpool. Dobrý den, bohužel při přepravě se mi kombi lednička nevešla na výšku do dodávky a proto jsem ji položil. Po zapnutí kompresor běží, ale lednička ani mraznička nechladí a ani po odstavení několik týdnů nechladí ani nemrazí a na displeji nenaskočí teplota . Teď v zimě nám začala zlobit - nechladí , takže potraviny v mrazáku povolují.


Nepomáhá zvýšení výkonu kolečkem, nic. Jediné, co ji přinutí se zapnout je, když do lednice dám hrnec s vroucí vodou a poklicí, tak se za chvíli zapne, ale pro změnu jede den, dva, tři. Příčiny mohou být dvě: málo chladiva, nebo vadný kompresor.


Obě opravy by vám servisman měl být schopen udělat na místě, ovšem oprava kompresoru může být dražší.

Tady je nutno vyměnit kompresor, který přestal . Chcel by som poziadat o radu. Mam kombinovanu chladnicku,dole mrazak 100l a hore chladnicka 220l. Neviem cim to je ,ze mrazak vlastne mrazi na plno a chladnicka nechce chladit. Jedná se o kombinovanou lednici, kdy nahoře je chladnička a dole mrazák, přičemž kompresor je jen jeden společný.


K mému údivu jsem takhle přišel domů a lednice nejen že nesvítila, ale ani nechladila. První co mě napadlo je zkusit . Mrazák mrazí, lednice nechladí , kompresor jede stále. Dobrý den, u jinak výborné jednokompresorové ledničky Elektrolux s mrazákem dole mi přestala chladit chladnička, v mrazáku je naopak až-4 kompresor jede stále. Kolečko termostatu situaci v chladničce nemění, pouze zrychluje mrznutí v mrazáku.


Na to se ptejte v servisu chladniček. Pokud tedy kompresor stále běží a chladnička není přemrzlá zřejmě moc nechladí , takže chybu bych hledal v okruhu chlazení nikoli v el. Detail zakázky: Dobrý den, poptávám opraváře ledničky Whirlpool.


Občas se stane, že přestane úplně chladit, změním hodnotu chlazení a potom naskočí. Termín a čas realizace: Termín je na domluvě. Lednička je už po záruce.


Bydlisko: Kanianka Karma: Mínusko.

Príspevok Pokazena chladnicka. Dnes otvoril chladnicku a vobec nechladi. Sviety aj som nastavil najvacsi vykon ale nechladi. Je to nejake Whirpoolka stara mozno rokov ale v uplne dobrom stave. Bez chladničky si už naše domácnosti predstaviť nevieme.


Je to skvelý vynález, ktorý nám pomáha a šetrí naše peniaze za jedlo. Lenže niekedy sa stane, že skrátka nefunguje tak, ako by mal – jednoducho nechladí. V lete je to pomerne bežný problém. Typ: Whirlpool HMK AA Specifikace: kombinovaná lednička let stará.


Poptávám servis: Popis: oprava ledničky. Závada: dolní díl (mrazák) funguje dobře, horní díl ( lednička ) přestávala posupně málo chladit i na max. Aktuální zpravodajství a praktické rady ze světa osobních financí.


Analýzy produktů, finanční kalkulačky i porovnání bank.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.