Kotoučky do terminálu

Jen u nás nejširší nabídka rozměrů a zboží vždy skladem. Výroba termo kotoučků na zakázku nejen s reklamním potiskem. Termokotoučky s dopravou ZDARMA.


V této kategorii naleznete také kotoučky do mobilního terminálu ORDERMAN, do CCS terminálů nebo speciální kotoučky bez dutinky, na kterých je . Nabízíme termo kotoučky jak do pokladen, tak i do terminálů. Zaručeně nejlevnější kotoučky , roličky, pásky pro pokladny, pokladní tiskárny, platební terminály a jiná zařízení.

Vyberte si u nás kotoučky do pokladen. Kotoučky do platebního terminálu. SLEVY - VÝPRODEJ Papír Kopírovací papír bílý Kopírovací papír v rolích Papír pro barevné kopírky, tiskárny Fotopapír pro inkoustové tiskárny Plotrový papír v rolích Kopírovací papír barevný AKopírovací papír barevný ATabelační papír Papírové kotoučky do kalkulaček a terminálů Faxový papír Papíry křídové . Vyrábíme termo kotoučky do pokladen a terminálů.


Naše kotoučky jsou z kvalitního termopapíru různých gramáží. Páska do pokladny, pokladní kotouček. Baleno po 10ks kotoučků V kartonu 120ks kotoučků. Snadné použití bez nároků na doplňování toneru či inkoustu, činí z tohoto výrobku velmi žádaný, ekonomicky výhodný artikl.


U nás můžete zakoupit papírové kotoučky do pokladen a terminálů.

Veškeré kotoučky vyrábí česká společnost Stepa. Průměr kotoučků : 5 5 . Svým rozměrem je vhodný do všech typů platebních terminálů a terminály CCS, nebo např. Taxametry Šířka mm Návin m Dutinka mm Balení. Nejpoužívanější typ pásky nejen v pokladnách, používaný také v platebních terminálech. Tyto jsou vhodné i do platebních bezdotykových terminálů.


Využijte možnosti objednání termokotoučků do platebního terminálu z pohodlí vašeho pracoviště. Jednovrstvé papírové kotoučky z termocitlivého papíru do pokladen, platebních terminálů a. Dotaz na prodejcePorovnatOdeslat známémuTisknout. Pokladní kotouček termo, do platebních terminálu.


Pokud jste v naší nabídce nenalezli požadovaný rozměr, zavolejte. Nově také kotoučky pro elektronickou evidenci tržeb (EET). Kč s DPH Kč bez DPH. Termální pokladní kotouček do platebních terminálů a mobilních . Využití do všechno druhů pokladen a tiskáren určené pro tyto kotoučky. Parametr 1: 1kotoučků v kartonu.


Výběr běžných velikostí do termo tiskáten a platebních terminálů. Máme i kotoučky bez vnitřní dutinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.