Ruční myčka praha

Pro kontakt klikněte na logo OC. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul. Poctivé ruční mytí aut nás baví.


Pokud potřebujete váš vůz vyčistit, rádi vám se vším poradíme a budete od nás vždy odjíždět spokojeni. Nasloucháme vašim potřebám a vždy vám rádi se . Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze !

Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč. Nejkvalitnější péče pro Váš automobil – ruční mytí v centru Prahy. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Naší prioritou je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni s nabízenými kompletními . Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí, ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO.


Automyčka Brumlovka Vám nabízí služby v oblasti ručního mytí a čištění motorových vozidel. Naše společnost poskytuje kromě standardních mycích služeb rovněž služby jako autodetailing , renovace laků, pick up servis a další služby s tímto spojené. Nabízíme služby nejen pro jednotlivce, ale i pro firmy, kterým “ušijeme” . Automyčka STEAM je novinkou na českém trhu, nabízí šetrné ruční mytí aut blízko Aquaparku Praha v Čestlicích.

Detailní ruční mytí – Broušení a leštění vozu – Vícestupňová renovace – Dlouhodobá keramická ochrana – Ochrana voskováním – Renovace světel – Ochrana nového vozu – Příprava vozu k prodeji. Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí ručního mytí a čištění aut. Máme mnoho spokojených a vracejících se zákazníků ať už jde o soukromé osoby nebo i firmy. Naší specialitou je naše služba Pick up servis nebo mobilní čištění, kdy přijedeme s naší technikou za Vámi a umyjeme a vyčistíme Váš vůz přímo u Vás doma . Ověřené informace o firmách z oboru Automyčka a ruční mytí aut v okrese Praha a okolí. Očista automobilu a jeho ošetření nanovoskem.


Velký důraz klademe na ekologii provozu, proto je samozřejmostí moderní čistička odpadních vod a požívání ekologických prostředků na mytí a ošetření vozidel. Chcete dopřát svému vozu dokonalou péči při jeho čištění? Od samotného mytí exteriéru, přes mytí interiéru aut, až po kompletní čištění exteriéru i interiéru vozu. Nechte si profesionálně umýt svůj vůz! Získejte bonus na údržbu auta!


VIP programy pro vozy té nejvyšší třídy - ruční mytí osobních vozidel - luxování interiérů -čištěni a impregnace plastových částí -čištění oken -tepování interiérů -čištění impregnace kůže, -voskování karoserie nano voskem - revitalizace auto laků -čištění hliníkových kol -kompletní příprava vozu na prodej - desinfekce . Firma Dragon-car představuje Automyčku Expres na Praze Olšanská ulice- areál čerpací stanice Benzina. Nabízíme ruční mytí aut a tepování,celkové čištění ekologickými prostředky,které je šetrné a vysoce účinné. Váš den je plný obchodních schůzek,vyřizování a různých povinností?


Nemáte čas nechat si umýt auto?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.