Pískování zubů cena

Běžným čištěním zubů se těchto skvrn jen těžko zbavíme, proto je metoda pískování zubů (AirFlow) velice vhodná pro každého, kdo chce zodpovědně dbát o vzhled a zdraví svého chrupu. Ceny za pískování zubů jsou dnes již velmi přijatelné a dostupné každému. Cenu nejen AirFlow, ale i ostatních zákroků dentální . Pískování zubů - vaše zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

DH NADSTANDARD - pouze čelist, 57-. DH AIR - Flow, piskování - čelist, 52-. AIR-FLOW , přičemž dochází k mísení vody, vzduchu a bicarbonátu. Tato směs dopadá pod tlakem na povrch zubů a tím z nich odstraňuje pigmenty. Pigmenty ulpívají na povrch zubů s kávy, čaje, potravy, tabáku a vytvářejí nevzhledné tmavé skvrny na.


Lokální fluoridace (do zubů ), 2Kč. Leštění zubů (čelist), 2Kč. Individuální dlaha na zvýšení skusu, aj.

Ošetření citlivých zubních krčků (zub), 2Kč. Nalepení šperku na zuby . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pískování zubů (čištění tlakem vody s abrazivem). Plaku já: při lékařské prohlídce si občas nechám tzv. První dentální hygiena (ošetření minut), 8Kč,. Depurace čelisti -odstranění pigmentací z povrchu zubů abrazivní pastou - 1Kč.


Výkon výrazně přesahující min. Pomáhá odstraňovat zubní kámen,. Pak už může začít se samotným čištěním zubů. Dentální hygiena Praha Imagedent nabízí i tuto metodu. Je nutné odstranit veškerý naddásňový zubní kámen, který se nejčastěji nachází na zadní straně dolních předních zubů.


Tento kámen má skoro každý z nás. Dále následuje pískování ( tzv. air flow), kdy se pomocí velmi jemného písku odstraňují zbytky zubního kamene a . Air-flow ( pískování zubu ), 4Kč. Amalgánová výplň z kapslového Amalgámu, od 6Kč. Konzultace (cílené vyšetření na zavedení implantátu nebo celkovou rekonstrukci chrupu) Tato částka je po zákroku navrácena nazpět, 5Kč.


Výsledkem pískování zubů je krásný chrup bez pigmentu, který nemusíme bělit, neboť po odstranění nánosů jsou zuby světlejší.

Cena za pískování zubů se pohybuje průměrně od 750 . Chcete mít Krásné zuby bez ložisek a tmavých skvrn? Sebevědomý úsměv bez zažloutlých a zčernalých zubů ? U nás vše získáte pomocí šetrného postupu pískování zubů metodou Air Flow! Významnou roli hraje i nesprávná zubní hygiena. Procedůry spojené s AIR FLOW. Pro ještě lepší efekt lze doporučit před ošetřením air flow ODSTRANĚNÍ ZUBNÍHO KAMENE ultrazvukovým přístrojem.


Po pískování doporučujeme VÝŽIVU povrchu SKLOVINY . Profesionální čištění zubů. Instruktáž všech technik zubní hygieny dle individuálních potřeb s doporučením vhodných pomůcek k čištění zubů. Ordinační i domácí bělení zubů.


Prodej hygienických pomůcek a prostředků. Neplatíte tedy pouze za pískování ale za kompletní odstranění zubního kamene, pískování a leštění zubů, instruktáž o správné zubní hygieně a pomůckách zubní hygieny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.