Nadace sova kontejnery

Slovo předsedkyně správní rady. Nadace , jste dali najevo, že vás naše činnost a tím i naše poslání zajímá. Za projevený zájem velmi děkujeme. Dejte starým věcem nový život!


Pokud si finanční příspěvek nemůžete dovolit, přispějte alespoň prostřednictvím toho, co můžete postrádat.

Najděte ve svém okolí sběrný kontejner textilu, označený logem Nadace SOVA. Vhoďte do něj nepotřebné oděvy a část z výtěžku jejich recyklace bude věnována. Gosi to pozor, musis rozlisovat ktery kontejner… takove ty bile „ nadace sova “ to je soukromnik, zadna charita nedostane ani halir, a pro ty delal ten muj bracha, pak jsou cervene kontejnery od Cloveka v tisni myslim a oranzove Diakonie - u tech nevim jak funguji. Nadace SOVA podporuje individuální projekty vzdělávání, výzkumu a zdravotnictví.


Naše sběrné kontejnery nabízí možnost odevzdat vaše nepotřebné oděvy, boty a hračky k ekologickému využití. Sesbírané věci přirozeným způsobem vracíme zpátky k lidem. Dáváme věcem druhý život a navíc pomáháme potřebným. Díky našim aktivitám získáváme prostředky, kterými aktivně podporujeme neziskové a.

Kontejnery na sběr oděvů, obuvi a textilu. Oznamujeme občanům, že v Bukovanech jsou rozmístěny kontejnery na sběr oděvů, obuvi a textilu od Nadace SOVA. Jeden kontejner je umístěn u dolní hospody U DUBU a druhý kontejner je prozatím umístěn naproti novinovému stánku, mezi panelovými domy čp. Přejít k hlavnímu obsahu.


Máte doma nepotřebný textil nebo obuv? V Berouně už se vyskytují kontejnery na jejich sběr. Jeden jsme našli u ulice Mládeže na sídlišti. V pořadí již druhý kontejner na hračky, obuv, textilní hadry a oděvy TextilEco, a. Vážení a milí spoluobčané,. Ptačáku v Libštátě, byl v sobotu umístěn nový kontejner na hračky, obuv, textilní hadry a oděvy TextilEco, a. Náš hlavní cíl je ekologicky zhodnotit tento druh suroviny a tím účinně snížit množství.


Peníze radnice získala od společnosti, která má ve městě rozmístěné kontejnery na sběr použitých oděvů a textilu. Do kontejneru patří: VEŠKERÉ ODĚVY, BOTY, HRAČKY (MĚKKÉ, TVRDÉ), KABELKY, BYTOVÝ . Město tak dostalo padesát tisíc korun. Na základě dohody s firmou TextilEco, a. Cílem firmy TextilEco,a.


Nadace Sova , která přerozděluje peníze neziskovým organizacím.

Snahou je najít uplatnění pro 1 . Ve městech už jsou speciální kontejnery na oděvy. Máme tam házet věci čisté, v igelitce. Firma to třídí : něco na charitu, něco do sekáče, něco na recyklaci, ap. Já jsem jednou nabalila krabici slušných oblečení, lůžkovin a hraček i knížek a odnesla do azylového domu pro matky s dětmi. Veronika Nervlá z nadace Sova a společnosti TextilEco a. Vám představí, jak fungují popelnice na textil a kam putuje.


Osvětou a svou činností v oblasti sběru oděvů chceme co největší měrou přispívat k výraznému snížení dopadu na životní prostředí, a chránit tak zdraví nás všech. Ano, v obci Využíváme kontejnery od EKO-KOM, FCC a nadace SOVA. Svoz komunálního a vytříděného odpadu zajišťuje společnost FCC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.