Aquamarine spa sro

Poskytujeme komplexní servis a služby. Dovoz privátneho kúpeľňového, hotelového a kúpeľného wellness príslušenstva na kľúč, zabezpečenie servisu. Predaj víriviek, sáun a wellness produktov.


Inštalácie na kľúč, poradenstvo, konzultácie a odborný servis. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.

Tato služba je provozována ve spolupráci s portálem Živéfirmy. Hlavní město Praha nenese žádnou odpovědnost za informace zveřejněné v tomto katalogu. V případě jakýchkoliv dotazů nebo připomínek týkajících se katalogu firem, kontaktujte provozovatele na e-mailu . Dodáme masážní a vířivé bazény SUNDANCE SPAS, infrasauny, páry a sauny KLAFS, vše pro komerci i privat. Největší výběr v showroomu na Praze 4. Certifications and Awards.


Prodáváme exkluzivní vířivky SUNDANCE SPAS, luxusní sauny a wellness produkty KLAFS a precizní nerezové bazény a vířivky IMAGINOX.

Bazény vířivé, masážní vířivky SUNDANCE SPAS, whirlpooly JACUZZI a RIVIERA POOL, luxusní sauny a infrasauny KLAFS. Vybavíme každé wellness a fitness centrum, fitness, hotel, penzion či lázně. Jsme výhradní dovozce do ČR. Realizujeme privátní a komerční wellness dle individuálních přání a požadavků klientů.


Za tú dobu sme získali veľké skúsenosti a prehľad v oblasti wellness. Neustále sa snažíme zdokonaľovať . Společnost doplňuje svou nabídku i saunami, saunovými doplňky a infrasaunovými kabinami DailySun. Aquamarine Spa nabízí nejkvalitnější produkty a profesionální přístup k zakázkám. Dále pak nabízí relaxační masážní bazény Sweetwater Spas. Název: AQUAMARINE SPA , s. Prodej luxusních vířivek Sundance Spas, exkluzivních saun a infrasaun Klafs, precizních nerezových vířivek a bazénů Imaginox a moderních sklolaminátových bazénů RivieraPool.


Vířivé a masážní bazény, exkluzivní vířivky Sundance Spas, komerční whirlpooly Jacuzzi a Riviera pool, luxusní sauny a infrasauny Klafs. Servis, realizace po ČR, vše na splátky, doplňky zdarma. Check out our new and improved places directory.


Places allows you to see where your friends are and share your location in the real world.

You can check into nearby Places to . Provádí veškerý servis včetně návrhů, vizualizací a realizací na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.