Velké stany

Rodinné stany nabízejí větší prostor a jsou určeny pro tři a více osob. Ty největší mají kapacitu až osob. Velké a prostorné rodinné stany vytvoří královské zázemí a tu správnou atmosféru. Oddělené ložnice jsou velmi praktické a možnost vzpřímeně se postavit v předsíňce také není k zahození.


Levnější varianty nabídnou dostupnější laminátové pruty, duralové jsou ale lehčí a odolnější.

Příjemný je i navazující přístřešek, kterým . Party stany prodej a pronájem včetně vybavení. Prodej a pronájem párty stanů je hlavním stěžněm naší obchodní činnosti. Svým klientům nabízíme párty stany různého provedení vždy tak, aby byli maximálně spokojeni a aby párty stan vyhovoval jejich požadavkům a nárokům. Veškeré naše párty stany jsou vyrobeny z kvalitních a pevných materiálů, což zvyšuje jejich . Nabízíme i velké, dvouložnicové stany pro až osob, které využijete při delších rodinných výpravách, nebo na dovolené.


Hodnotenie produktu:. Naše společnost nabízí pouze profesionální velkoprostorové či jinak také velkokapacitní nebo velké stany.

Doporučujeme stany šířky m, které jsou cenově nejvýhodnější a vhodnou kombinací se jimi dá zaplnit téměř každý prostor. Stan až pro osob s předsíňkou a dvěmi ložnicemi je ideální volbou pro občasné kempování s rodinou nebo přáteli. Ihneď k odoslaniu, u vás už 26. Zobrazit Detail produktu.


Nabízíme ucelenou nabídku rodinných stanů pro 4- osob značek Husky, Coleman, Hannah, Pinguin a další. Vynikající ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. Obrovské stany jsou na rodinné výlety jako stvořené.


Nakupujte velké stany od české outdoor značky HUSKY. Výroba a pronájem párty stanů. Vyrábíme velké párty stany a montované haly.


Párty stany se sedlovou střechou nebo stany typu pagoda. Pořádáte firemní akci pro partnery, výstavu nebo koncert a chybí vám velkokapacitní stan? Zajišťujeme pronájem party stanů pro zastřešení velkých ploch a naše velkoprostorové stany nabídnou dostatek prostoru pro všechny návštěvníky. Zajistěte si ten nejlepší párty stan na trhu za příznivé ceny.


Jedná se o rodinné stany určené pro kempování. Do rodinného stanu se vejde i početnější rodina či parta přátel. Součástí rodinných stanů je předsíň včetně zastřešení, díky kterému v ní lze pobývat i při nepříznivém počasí.

Kvalitním zpracováním se vyznačují stany Hannah. Hannah stany nabízí stany pro osoby i velké. Pro opravdu velké akce máme opravdu velké stany. Je vám metrová šířka modulu málo?


Umíme postavit stany se šířkou až metrů – to jsou dvě délky volejbalového hřiště. Délku lze natahovat prakticky do nekonečna. My máme velký stan, je na vás, a. Nepodceňujte rozmary počasí a pořiďte si včas zahradní párty stany. Ponúkame kompletné vybavenie pre stanovanie v prírode. Praktické stany na kemping s priateľmi, ľahké stany pre turistiku a expedičné a veľké stany pre celú rodinu.


Na cestách vás potom už nič neprekvapí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.