Repasovany sici stroje textima

Dohodou , Nové Město pod Smrkem Šicí stroj. Pro mě nevyužit- z důvodu nezrealizovaného podnikatelského záměru. Kolenní páka na zvedání patky. Mezi Jihlavou a Brnem po dohodě dovezu.


Volat prosím vážný zájemce.

Toyota Necchi 215A má ve výbavě šicích programů, které jsou zobrazeny přímo na stroji. Dále nabízí i netradiční, půvabné dekorativní stehy, snadno. Nabízím ŠICÍ STROJE (overlocky a coverlock) BERNINA. Sběrateli prodám zachovalý šicí stroj MINERVA.


Průmyslový šicí stroj TEXTIMA ALTIN. Motory, servomotory a jiné pohonné jednotky pro průmyslové šicí stroje. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: stroje, nástroje, zařízení .

Vše potřebné k šití, pletení a jiné ruční práce naleznete v sekci Šicí stroje , galanterie na inzertním serveru ANNONCE. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! V tomto městě byly vyráběny známé šicí stroje této společnosti a téměř celé 20.


Wittenberg byl v Evropě nazýván městem šicích strojů. Veritas Rubina Vyráběné v 80. Napájení je 380V plně funkční. Poštovné dle sazebníku České pošty.


Funkční, v dobrém stavu, se šuplíky. This Pin was discovered by Katka Křižáková. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Prodám historický šicí stroj značky Singer. Bazar šicích strojů, průmyslové i hobby šicí stroje. Nejnovější inzeráty na prodej šicích strojů. Ve velmi dobrém stavu a pravidelně servisovaný. Důvod prodeje: přechod na nový.


Při rychlém jednání sleva!

Stroj je nový, kupovaný letos na jaře, do naší výroby nevhodný, což jsme zjistili po záruční době. Ač je uvedený jako průmyslový, nevydrží šit nonstop 8hodin. Zobrazit fotek v galerii . Vážení zákazníci, v této kategorii najdete náhradní díly jak pro nové šicí stroje , tak i pro staré šicí stroje , které se již nevyrábí. Najdete zde různé pedály pro šicí stroje , klínové řemeny, motorky do šicích strojů, kožené řemeny na šlapací šicí stroje a různé typy patek pro šicí stroje s úchyty, které naleznete pouze na starých.


V dobrem stavu, plne funkcni. Textima prumyslovy sici stroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.