Penzion stará škola krkonoše

V apartmánu naleznete veškerý komfort pro maximální spokojenost - saunu, společenskou místnost, úschovnu . Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete. Svou polohou je vhodný pro rodinné rekreace i pro firemní víkendy. Penzion se nachází přibližně 2m od náměstí.


Dostupnost je vlastním autem až k chalupě. Jídelna s barem s celodenním provozem, k dispozici klubovna s kulečníkem a šipkami, prostor s TV (satelit).

Je Vám k dispozici komfortní ubytování s . Vysoké nad Jizerou KRKONOŠE. Krkonose National Park, CZE. Informace o ubytování v penzionu Stará Škola v Jizerských horách. Kempy Strážné, Kempy Královéhradecký kraj, . Kemp PENZION STARÁ ŠKOLA , Strážné 2 fotogalerie.


V areálu dále naleznete nově zrekonstruovaný SKBAR, Snowpark s osmi překážkami a třemi skoky, půjčovnu a servis lyží a snowboardů, nechybí ani lyžařská škola. Zimní pobyt - základní škola 1. Letní pobyt - škola v přírodě - základní škola 1.

Nově zrekonstruovaný objekt bývalé celnice nabízí ubytování ve . Na své si tedy přijdou začátečníci i pokročilejší. Celková délka sjezdových tratí je km. Camping guest house STARÁ ŠKOLA - Contact.


Region: Královéhradecký region. ZOBRAZIT DALŠÍ INFORMACE. Vyberte si z našich 3tipů dle lokality, ceny či doporučení. Pro neopakovatelný charakter obce Paseky nad Jizerou je do značné míry určující původní lidová architektura. Nejvíce je zastoupen lidový typ stavby – roubené přízemní chalupy tzv.


Apartmány byly zrekonstruovány ze. Nejcennější z nich je stará škola z 18. PE Ratan, Ocel, PVC) - chorvastská dynamická společnost působící v restaurační . Pension se nachází nedaleko silnice Harrachov - Špindlerův Mlýn. Jindřiš v Jižních Čechách, km od historického města Jindřichův Hradec.


Pokoje jsou příjemně zařízené ve starém školním duchu - hudební, přírodopis, dějepis, zeměpis a botanika. Among the various facilities of this property are a garden , a terrace and a shared lounge. The accommodation offers a shared kitchen and a tour desk for guests. At the guest house, every room has a wardrobe.


Stravu nezajišťujeme, lze se stravovat v blízkém hotelu Stará Celnice.

Chata je vhodná pro všechny, kteří vyhledávají. Rekreační středisko, kraj houslařů a Zapadlých vlastenců. Nejstarší památkou je kostel sv. Václava se vzácnými oltáři. K dalším památkám patří mnoho roubených chaloupek, z nichž nejznámější je stará škola.


V Pasekách najdete i Památník zapadlých vlastenců a mnoho dalších. Kromě ubytování je k dispozici restaurace s krbem, bar, společenská místnost a sauna. Levné ubytování v Jizerských horách, pro skupiny, nebo rodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.