Identifikační náramky tyvek

Pásky na ruku k vyzvednutí v Praze. Největší prodejce identifikační pásek a identifikačních náramků. Stále používáme, jako jedni z mála, sílu materiálu 75gr!


Identifikační náramky , identifikační pásky, možnost potisku. Věříme, že jenom tak se dá zaručit splnění předpokládaných vlastností.

Jednotlivé typy se liší svojí šířkou. TYVEK jsou voděodolné, nepřenosné a patří mezi nejlevnější a zároveň nejoblíbenější identifikační náramky na světě. K čemu slouží identifikační náramky Tyvek ? Umožňují pořadatelům snadnou kontrolu návštěvníků. Oblíbené identifikační náramky z Tyveku. Klasické identifikační pásky vhodné pro označení osob na akcích, společenských událostech a všude tam, kde je kontrolován vstup.


Ideální pro jednorázové použití. Jedná se o nejpoužívanější identifikační náramky na trhu.

Jsou vhodné na označení a rozlišení návštěvníků, účastníků akcí nebo sportovců. Jejich konstrukce zaručuje, že jsou jen na jedno použití a náramek nemohou použít dvě osoby po sobě. Vlastníte restauraci, stánek či jinou provozovnu? Chcete svou činnost rozšířit o rozvoz jídla? Chystáte svatbu, recepci, dětskou oslavu, grilování nebo třeba studentskou party?


Na nabídku gastro a party zboží se specializujeme již od samotného založení naší firmy. Materiál: TYVEK ( voděodolný, neroztrhnutelný materiál). Velikosti (šířky): nebo 5cm.


Barvy: k dispozici v základních barvách. Potisk: černobílý nebo barevný. Nejběžnější a nejpoužívanější identifikační náramky, které můžete na svůj maturitní ples kde získat. Jednobarevné, vzorované, DISCOPACK identifikační náramky ! Nejčastěji používanými náramky bývají ty z materiálu Tyvek.


Používají se především pro jednodenní akce. Jsou z materiálu připomínající papír, ovšem jsou velmi pevné a voděodolné. Vyrábějí se v několika barevných odstínech, ovšem dají se sehnat i černé nebo bílé, či se speciální fosoreskující . Nacházíte se na Barstore.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.