Náplast na popáleniny

Speciální náplasti na popáleniny vytvářejí na postiženém místě ochrannou vrstvu a chrání ránu před vnikem infekce. Navíc napomáhají hojení a příjemně chladí. Hojivá náplast na popáleniny z řady Cosmos je vyplněna speciálním polštářkem, který zároveň tlumí bolest a příjemně chladí.


Dopřejte své pokožce šetrnou péči! Sterilní náplasti určené k ošetření povrchových popálenin 1. Unikátní patentovaná lipidokoloidní technologie podporuje hojení, náplasti.

Speciální náplast na popáleniny , která je určena pro bezpečné a účinné ošetření povrchových opařenin a popálenin I. Urychluje hojení rány nejmodernější metodou vlhkého hojení. Máte vybrané filtry: na popáleniny. Na popálenině vytvoří ochranný gel, který tlumí bolest a příjemně chladí. Sterilné hydrogélové náplasti na ošetrenie obarenín a povrchových popálenín 1. Balenie obsahuje kusy náplastí.


Mám zkušenost s náplastí na popáleniny , je od URGO a je opravdu dobrá. Je tam taková síťka z měkkého jemného plastu, takže se to nepřilepí, má to . Hojivá sterilní náplast určená k ošetření povrchových popálenin a opařenin I.

Na ráně ji můžete nechat až sedm dní, kdy Vás bude bezpečně chránit před vniknutím bakterií a zanešením nečist. Měkký hydrogelový polštářek zajistí tzv. To urychluje hojení popálené pokožky, tlumí bolest a . Chladivá hydrogelová náplast na popáleniny Viacel S211. Hydrogelová chladivá náplast na ošetření popálenin. Technologie vlhkého hojení na popálenině vytvoří ochranný léčivý gel.


Nestává se to sice denně, pro všechny případy je ale dobré pamatovat i na tyto situace a mít při ruce v domácí lékárničce náplast na popáleniny. Tato poranění, ať už se jedná o opaření vodou, . Tie reagujú s vazelínovou zložkou, ktorá je takisto súčasťou náplasti , a vytvárajú gél. Tento gél urýchľuje proces . Ulevuje od bolesti a navíc napomáhá hojení.


Určené k ošetření povrchových popálenin 1. Působí dlouhodobě a hojí puchýře, kuří oka, odřeniny, popáleniny a opary šetrněji a rychleji než klasická náplast. Minimalizují vznik puchýřků a zajišťují rovnováhu vlhkosti v ráně, mají schopnost vlhkost vydávat a zároveň vstřebávají sekret z rány. Inovační princip hojení ran ve vlhkém prostředí podporuje . Cosmos Hydro Active náplast na popáleniny ks rychloobvaz, Kategorie: náplasti.


Náplasti obsahují vlhký gel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.