Icon 15 ventilator

Firma Airflow Vám ale chce dávat vždy to nejlepší a pokaždé i něco navíc. Dostanete tedy zbrusu nový, úspornější a modernější ventilátor za cenu starého . Od té doby si tento jedinečný ventilátor s nadčasovým designem získal v České republice desetitisíce zákazníků, které uchvátil nejen díky prestižnímu. CON je ideální pro menší koupelny a toalety.


Zapuštěný přímo do zdi nebo stropu působí nenápadně a přesto velmi stylově zvláště v malých prostorech.

Odtahové potrubí o průměru 100mm může mít délku maximálně 4m. Zapuštěný ventilátor iCON přímo do zdi nebo stropu působí nenápadně a přesto velmi stylově zvláště v malých prostorech. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. TENTO VENTILÁTOR SE JIŽ NEVYRÁBÍ - NÁHRADOU JE IDENTICKÝ VENTILÁTOR iCON eco, který je energeticky úspornější. Volba ze tří velikostí Vám umožňuje vybrat právě tu velikost, která přesně odpovídá velikosti místosti a požadavkům na výměnu vzduchu.


Ventilátor ICON bílý. Nástěnný ventilátor Airflow ICON bílý - v eshopu e-vetrani.

AFW ICON VENTILÁTOR BILY kliknutím zobrazíte plný náhled. Medzinárodne ocenení Red Dot Award Design. Zapustený priamo do steny alebo stropu pôsobí nenápadne ale veľmi štýlovo obzvlášť v malých priestoroch. Z potrebného ale mnohokrát nevzhľadného a hlučného prvku slovenských domácností sa môže ľahko stať módny, tichý a štýlový doplnok. Odtahový ventilátor iCONbez zpětného zisku tepla– kompletní sada.


CONje ideální pro toalety, sprchové kouty a koupelny. Kompletní sada obsahuje ventilátor , průchodku, klapku a venkovní kryt. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. Množstevní jednotka: KS.


ICON jsou kvalitní ventilátory s kuličkovými ložisky, elektronickou žaluzií, a mnoha přídavnými funkcemi. Velmi jedinečný design dělá z těchto ventilátorů opravdovou perlu v odvětrávání koupelny a wc. Kuličková ložiska jsou samozřejmostí. Vedle standardní verze na síťové napětí, 230V, je ventilátor vyráběn i na 12V, lze ho tedy instalovat i do prostoru nad vanou a do míst, kde je potřeba používat bezpečná napětí.


CON obsahuje celkem tři velikosti ventilátorů iCON , iCON a iCON 6 přičemž první dva modely jsou také v . Uzavíratelný ventilátor iCON do koupelny stříbrný.

CON is ideal for toilets, en-suites, shower rooms and bathrooms. Recessed into the wall or ceiling, it is stylish and unobtrusive, even in the smallest space. The quiet, powerful axial fan has been designed with simplicity in mind. A quick, core drilled hole enables immediate fixing of iCON 15.


Jeho předností je tichý provoz, netradiční kruhový design a velice snadná montáž. Stane se stylovým doplňkem Vašeho interiéru. Dizajnový kruhový tichý ventilátor ICON strieborný - v eshopu e-vetranie. Na závěr je ještě nutné vzít v potaz tlakové hodnoty (tlakové ztráty).


Modelle: iCONund iCONmit. Deckenöffnungen (Abluftrohr) ein.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.