Grilovací litinový tál

Máte-li gril Spirit 3s vyměnitelným středem, můžete si ke svému grilu přikoupit celou řadu šikovných doplňků, kterými můžete výrazně rozšířit uživatelské rozhraní svého. Nejprodávanější produkty v kategorii. V nabídce máme grilovací desky oboustranné s dřevěným stojánkem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Litinové grilovací desky a plotny levně.

Nově přehlednější a rychlejší. Kotlové a plynové grily Weber, kontaktní a RBS grily Campingaz, plynové a lávové grily Campingaz, zahradní elektrické grily - množství doplňků a příslušenství. Q 20 litinová deska Q10 litinová deska pro grily 5 litinová deska Q 30 litinová deska pro grily Spirit a Genesis, litinové. Před grilováním nahřeju (teplotu příště změřím) a potřu špekem. Grilovací pec má tu výhodu, že nemusím maso obracet.


Nejdříve jsem to vyzkoušel na rybách, ale. Velký grilovací tál TACOS pro gurmány! Ideální doplněk k plynovým ale i ke grilům na dřevěné uhlí!

Oboustranný grilovací tál , z jedné strany s grilovací mřížkou pro dodání textury grilovaných pokrmů, jako jsou steaky apod. WEB JE VE VÝSTAVBĚ, OBSAH JE POUZE INFORMATIVNÍ. Ručně vyrobené litinové tály poctivě rukama Čechů z prvotřídních surovin tradiční technologií. Nejsou vyrobeny ze železného šrotu, chemických a jedovatých přísad. Tento litinový grilovací tál nahrazuje jednu stranu standardního grilovacího roštu, který se nachází ve Vašem grilu.


Svým tvarem dokonale odpovídá tvaru grilu, takže jej jednoduše posadíte nad hořáky. V balení je obsažena jedna litinová deska pro výměnu jedné strany . S litinovým tálem se můžete pustit do sladkých či slaných palačinek, opečete si na něm dokřupava slaninku, usmažíte volské oko ale také lívance nebo omeletu. Pro grily Genesis 3- série. Vyrobeno z porcelánem smaltované litiny.


Tál nahrazuje polovinu grilovacího roštu. Se integrovanými otvory pro odtékání přebytečného tuku. Z jedné strany uděláte nádherně vykreslené steaky díky mŕížkování.


Máte rádi grilování a chcete si ho opravdu užít? Potom bez váhání zvolte kvalitní švédský litinový grilovací plát, budete překvapeni výsledkem. Určen pro plynové a kotlové grily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.