Chai latte směs

Hodnocení produktu: ( recenze). Obsahuje méně než kofeinu. CHAI ČAJ je luxusní směsí černého CHAI čaje, mléka, cukru a přírodního aromatického koření. Instantní nápoje › Chai čaj.


Nabízíme ho v příchutích Koření, Vanilka, Čokoláda a Zelený čaj.

Je vhodný pro vegetariány a všechny ty, kteří rádi zkusí něco nového. Jedná se o chuťově výrazný nápoj, který se pije po staletí v různých částech světa, především v Indii. Chai Latte je kombinace černého čaje a směsi exotického koření jako např.


Podle legend chai latte vznikl jako očistný a léčivý nápoj a jeho recept vychází z principů ajurvédského léčitelství. Jestli chcete vyzkoušet jeho ozdravné účinky, tak už na něj nemusíte chodit do kaváren, . David Rio White Shark sáčky display 12x28gr. Chcete se nechat kousnout bílým žralokem?

Nebo spíš on vás - chai z této opojné směsi mající základ v bílém čaji s troškou kayenského pepře je totiž prudce návykový. Smíchejte s vodou nebo mlékem a podávejte horké nebo studené. S kostkami ledu a zmrzlinou připravíte vynikající ledové latte. Zcela jiný druh nápoje, který vychází z původního latte, jenž vynalezli v Indii před více než pěti tisíci lety. Velmi lahodná sladká exotická směs čaje, sušeného mléka a . Luxusní směs černého čaje CHAI , mléka, cukru a přírodního aromatického koření (skořice, zázvor, hřebíček).


Masala chai (hindsky मसाला चाय, česky čaj s kořením, anglicky chai tea, chai latte , chai tea latte) je čaj se směsí koření původem z Indie podávaný s mlékem. Nejčastější kombinace koření v Masala chai, nabízeného v indii je následující: zázvor, kardamom, skořice, anýz, fenykl, pepř, muškátový oříšek a hřebíček. Základem chai latte je tedy kvalitní černý či zelený čaj, obvyklejší je černý, mléko a směs koření, které je většinou namixováno ze směsi sušeného zázvoru, kardamonu, skořice, fenyklu, černého pepře a hřebíčku. Jak už podle směsi koření můžete sami poznat, přináší vašemu zdraví mnohé výhody.


Dak Lak Coffee Dark 250g. Chai - původem tradiční indický nápoj, je směsí čaje, mléka a koření. Už vám obligátní čaje nebo kávy tak trošku připadají fádní? Máte chuť na něco nového a lahodného pro zahřátí?


Dejte si Chai Latté a ani kvůli tomu nemusíte letět až do Indie! Každým douškem se prolíná chuť skořice, zázvoru či hřebíčku.

Dnes si snadno můžete takový nápoj připravit v . Zkuste tuto směs oslazeného čaje, odstředěného mléka a koření! Pro chladná období podzimu a zimy doporučujeme: Chai latté horký nápoj: čajové lžičky Chai latte. Nicméně nemusíte do čajovny, abyste . CHAIPUR je instantní nápoj s ohnivou směsí z jemného černého čaje, tišivou sladkostí a exoticky ostrém koření. Zde se vyrábí Chai podle tajemného rodinného receptu a je pokládán za elixír života.


Po několikaměsíčním pátrání jsme tajemství CHAIPURu rozluštili a zjednodušili. Směs koření a mléko smícháme v hrnci a necháme přejít varem. Chai -polibek orientu je nejlepší topping, který si umíte na mléčné pěně a dezertech představit. Jemná směs skořice, kardamomu a zázvoru propůjčuje sladkým pokrmům orientální nádech a stanou se neskutečným chuťovým zážitkem. Ali Baba, Sindibád nebo Aladin – tato směs květů a koření s cukrem vás zavede do . Obvykle se směs skládá ze skořice, zelených lusků kardamomu, hřebíčku, pepře, zázvoru, a semínek fenyklu.


Dalšími možnými přísadami mohou být muškátový oříšek, okvětní lístky růže, kořen lékořice, šafrán, mandle. Už víme, co se skrývá pod slovem „Chai“. Dátá másala, Yogi tea Indická směs koření, která je výborná na přípravu typických indických čajů s výraznou zázvorovou příchutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.