Smaltovací pudr efcolor

Můžete začít klidně hne bude Vám k tomu stačit smaltovací pudr pro domácí smaltování, bižuterní komponenty a podložka na smaltování. Cena za lahvičku ml. Nasypte na předmět a zapečte nad elektrickým vařičem.


Barvy můžete růžně vrstvit a prorývat a znovu následně zapékat. Vhodné na výrobu šperků, sponek, tabulek.

Nevhodné pro děti do let. Vysoká krycí schopnost barev. Barevný odstín nemusí odpovídat, ale je možné si jej osobně prohlédnout v kamenných prodejnách.


Lze dekorovat také na kámen a jiné materiály, které vydrží zapečení do 1st. Zapékat můžete na plotýnce, v troubě, nebo v troubě na . KRYCÍ barevné odstíny OPAK. Fix na porcelán Edding - a) základní barvy.


Obchod ověřený zákazníky.

Efcolor 25ml světle tyrkysový. Prášek se roztéká a vytvrzuje při teplotě 1°C. K tavení dochází již při 150°C a po následném vychladnutí je glazura pevná a již ji nelze opětovně rozehřát. EFCOLOR tavící pudry se vyrábějí široké . Set zobsahuje ks smaltovacích barev v prášku EFCOLOR po 10ti ml za výhodnou cenu, ks sítka, ks kovových kroužků, ks kovových přívěšků.


Pudr na smaltování - jahodový. Barva GREEN NEON (zelená neonová) 93… Skladem. Púder nepriehľadnej farby vhodný na dekorovanie. Púder naneste na dekorovaný povrch a vypáľte na platničke. Farebný odtieň nemusí zodpovedať, ale je možné si ho osobne prezrieť v kamenných predajniach.


Mineral Powder Foundation. Je vhodný také pro problematickou pleť. Je průhledný s obsahem glitrů, pro získání správného efektu je nejlepší nasmaltovat výrobek klasickým smaltovacím pudrem v odpovídajícím odstínu, zapéci a pak znovu nasmaltovat pudrem s obsahem glitrů.


Smaltovací pudr EFCOLOR na kovové předměty, výseky. Vybraný měděný výsek lehce zbrousíme brusným papírem, aby smaltovací pudr lépe přilnul k materiálu.

Pečlivě očistíme a osušíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.