Pletené pončo s kapucí návod

V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích. Ležérně elegantní pončo s třásněmi upletené dírkovým. Zapínací pončo nebo kabát.


Podzimní či jarní pletené pončo. Dámské pletené pončo s rolákem.

Blog věnovaný pletení, pletacím přízím, pletené módě a vůbec všemu, co zajímá pletařky. Milá Dulinko, marně se pídím po návodu na pletení ponča s kapucí z příze Maxi 80. Nevím, jak napojit kapuci , jak uplést těch řad ,abych měla oček a když napojuji tu pulku ZD kapuce, tak mám více oček než vy píšete. Pro velký zájem o návod jak uplést velmi jednoduše pončo na různé velikosti ho nyní zveřejňuji. Tento návod jsem dostala od kamarádky na papíře,.


Do výstřihu můžete později třeba doplést i rolák nebo kapuci. I tohle pončo je pletené jako obdélník, ale s výsledným tvarem zacházíme trochu rafinovaněji. Sešitím stran podle návodu vznikne pončo , které má při pohledu zepředu tvar trojúhelníku.

Protože je obtížně si to představit podle slovního popisu, zkuste si vystřihnout obdélník papíru a složit ho naznačeným způsobem - A na A . Pro podzimní dny jako stvořené – pleteným pončem s kapucí uděláte radost malým holčičkám i větším dívkám. Pokud jste zručná pletařka, podle návodu od firmy Pingouin ho budete ho mít za chvilku. Určitě si s tím poradí i začátečnice.


VELIKOST: a) roky, b) let, c) let, d) let, e) let. Jednotlivé odkazy vedou na různá místa internetu, kde je uložen zajímavý návod zdarma. Odkazy vedou buď na webovou stránku s návodem nebo přímo na soubor ve formátu pdf. Návody od vás, pletalek, které navštěvujete tyto stránky, najdete v sekci Vaše návody . Stačí otevřít a budeš v obraze.


Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Návody na pletení. Takže pokud budete háčkovat pončo bez kapucky, nebo třeba jen s límečkem či vyšším stojáčkem, klubka budou stačit. Inspirací mi byla fotka z časopisu. Jen pončo na obrázku je pletené a bez kapucky. Měla bych zájem o návod na pončo s kapucí pokud je možnost.


Návod na pletené ,dvoubarevné dívčí pončo s kapucí. Dětské pončo ze barev. Dětské háčkované pončo s kapucí. Pletená vesta s kapucí vel.

Model je uháčkovaný přízí Merino (zn. Vlnap) háčkem č. The image courtesy of Hana H. Pončo z tenké teplákoviny, uzavřené po stranách. Má kapuci se stahovací šňůrkou a přední klokan kapsu.


Zelené pletené pončo United colors of benetton uni velikosti, teplé, zahřeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.