Čalounění sedla

V rámci této služby ( čalounění motocyklů) Vám můžeme nabídnout: čalounění moto sedel (oprava, nové potažení), zpohodlnění sedla a sportovní úpravy (třásně, cvoky apod.). Bohaté zkušenosti máme např. Koníř nabízí čalounění automobilů a motocyklů.


Dále jsme schopni sedlo zatraktivnit šicími ozdobnými prvky. Re: Nové čalounění sedla. Nebo myslíte nějakej jinej matroš?

Sedlo upravíme přesně tak jak je potřeba , snížit, zvýšit pose změkčit nebo přitvrdit vypolstrování, různě vytvarovat, prošít či všít vyhřívanou dečku. Fantazie se meze nekladou. Renovace starých roztrhaných motosedaček, cena se odvijí od vybraného materiálu, velikosti a složitosti . Zhotovíme a opravíme potah na takřka jakékoliv sedlo na motocykl. Potahujeme sedla typu: pérák, kytara, pařez, lavor. Máme velký výběr potahových materiálů na motocykly, jak kůží tak i koženek.


Nabídnout Vám můžeme i durény (molitany) na výplň sedla. Zákazník poskytl vlastní konstrukci. Výrobce: FI-JI Model: Čalounění sedla na motorku.

Přidat do seznamu přání. Sponkovačka ideální pro čalounení sedaček, sedel motocyklů, sedadel do aut atp. Více informací o sponkovačce.


Na zakázku vyrobíme také opěrku pro Váš chopper nebo custom bike (čalouněnou část, tzn. bez držáku). Vyhotovíme i čalounění pro Vaši stavbu či přestavbu (výrobu skeletu doporučujeme konzultovat předem). RVýroba čalounění dle zákazníkovi předlohy na laminátoví skelet který nám dodal. Potahovací sada čalounění sedla ČZ skůtr 50502- černá . Váš originální plech tvar sedla jako originál. Choceradská Mukařov, Srbín – Naplánovat trasu.


Specializujeme se na zakázkové čalounění automobilů a veteránů, motocyklové sedla na míru a helmy i elektroskutry, výroba a opravy střech kabrioletů a stropů, lodí a letadel. Práce s kůží a improvizační práce podle fotek. Najděte dobrého dodavatele díky referencím skutečných zákazníků.


Vybudujte si dobré jméno a získávejte ty nejlepší zakázky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.