Obsluha nápojových a potravinových automatů

Praha, okres Praha-výcho okres Praha-zápa Jesenice ( okres Praha-západ), Praha - Vysočany. Odpovězte na inzerát a získejte novou. Podívejte se na nabídku práce, volná místa a kariéru ve firmě COSTE czech a. Vyhledáveje nabídky práce na několika prověřených pracovních serverech současně - internetový vyhledávač PrácePráce.


Obsluha nápojových a potravinových automatů. Místo výkonu práce - COSTE czech a.

Chomutov, okres Chomutov. V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na . Nabídka práce, Nabídka práce úřad práce, práce. Chcete opět zobrazit oblíbené inzeráty?


Jedná se o fyzicky namáhavou práci a není tudíž vhodná pro ženy! Náplň: pravidelná obsluha (doplňování) přidělených automatů, zodpovědnost za provozuschopnost a čistotu automatů, provádění inventur (hmotná odpovědnost). Požadujeme: živnostenský list, ŘP sk.


B, čistý trestní rejstřík, dobrý zdrav. Hledají pracovníky na doplňování a čištění automatů, drobné servisní zásahy, komunikace se zákazníkem.

Prodej a provozování prodejních automatů v Ústeckém kraji a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí,. Provozování a prodej nápojových a potravinových automatů. Kompletní služba zahrnující instalaci, obsluhu , údržbu a doplňování.


Přijmeme pracovníka k obsluze nápojových a potravinových automatů ve Zlínském kraji. Společnost DELIKOMAT, s. Plzeň Hlavní pracovní náplň: doplňování, údržba a základní servis potravinových (svačinových) automatů ve svěřené lokalitě: Plzeň. Svoji činnost jsme původně zaměřili pouze na Jihomoravský kraj, ale již následující rok jsme své aktivity rozšířili do celé České republiky.


Potřebujete auto, byt, nebo služby? Aktuální nabídka práce a volná místa pro pozici ce doplňování nápojových a potravinových automatů České Budějovice, dostupné na Úřadu práce České republiky. Pracovní pozice určená pro OZP a ID 1. Náplň práce: kompletace součástek, obsluha strojů. Nápojové a potravinové automaty a kávovary. Komplexní služby v oblasti nápojů, nápojových automatů , servisu a poradentství.


Specializace na kávovary. Je možné si tuto kávu od vás koupit, abych si jí mohl vychutnat i doma a nejen v práci na cestách? Kávu si můžete vybrat a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.