Past na zive mysi

Nejlepsi pasticka na zive mysi na trhu! Přidat k oblíbeným Hlídat slevu . Past na živé myši sklopná. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd.


Každý máme nebo jsme měli problémy v domácnosti s myšmi, dnes vám ukážeme videonávo který ukazuje jak udělat důmyslnou past na myši , kterou si můžete vyrobit z běžně dostupných předmětů a materiálů. Navíc past myš nezabíjí a čerstvě chycenou myš můžete darovat nejbližšímu kocourovi nebo .

Zaklapávací pastička na odchyt živé myši. Kladení návnady i jakoukoliv jinou manipulaci s pastí doporučujeme provádět v rukavicích, aby nebyl z pasti cítit lidský pach. Na jednu návnadu chytíte několik myší najednou. Vlezou úzkým otvorem dovnitř, ale už se nedostanou ven.


Pak je můžete odnést a vypustit do přírody. Stejně funguje i trubková pastička nebo dřevěná překlápěcí past. Existují také čelisťové a lepicí pasti na myši , jejich používání je však v Česku zakázané.


Chyť živou myš bezbolestně či jejího usmrcení za použití myšího domu pasti na živé myši a přírodní návnady. Bez nutnosti manipulovat s myší , hygienická.

PAST NA zive MYSI najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nicméně, občas se stává, že dojde k chycení jiného malého zvířete.


Tyto pasti jsou obvykle pokládány uvnitř objektů, kde hrozí výskyt hlodavců. Existuje několik druhů pastí na myši , z nichž má každá své výhody a nevýhody. Z vlastní zkušenosti:stačí jedna past a už za 5min.


Tak nevím jestli ji chceš chytit živou, nebo tím myslíš nepočítačovou. Všechny tyto pasti fungují na stejném principu. Jde o klec nebo plastovou trubičku se vchodem na obou koncích.


Když myš do trubičky vleze, aby si vzala potravu, kterou jí tam nachystáte, past se zavře a myš. Lapač živých myší Umožnuje chytat a pouštět živé myši Myš je nalákána do pastičky a po vstupu se za ní zavře vchod Není třeba se myši dotýkat Dlouhá životnost pro více použití Snadné natažení a vložení návnady. Vyráběly je staří dráteníci. Tam byl umístěno drátěné odchytové oko ,za ním návnada.


Myši vábil již ten otvor který připomínal . Druh výrobku, Prostředky proti domácím škůdcům. Oblast využití, Exteriér, Interiér. Přednosti výrobku, Mechanická past , která okamžitě usmrtí hlodavce.

Vhodné proti, Myši - nastražení návnady. Návod k použití, Lze použít kdekoliv. Během noci jsem chytila rejsky najednou do drátěné pastičky s horním vchodem koupené v železářství. Nechali se nalákat na škvarkovou pomazánku namazanou na chlebu. Sklapovací pastičky jsou na ně málo citlivé - lehký rejsek vesele tancoval na návnadě a pastička držela, dokud všechnu pomazánku neolízal.


Myš úzkým otvorem vleze dovnitř, ale nemůže se dostat ven, pak je možné ji kdekoliv vypustit. Cena za 1kg: 95Kč Výrobce: dovozce REMA CB s r. Pasca na potkany,kuny,macky VK100P. Vaší Výsosti vytvořit náhradní zdroj masa.


Po intoxikaci mrtvých myší virem GLUPAN živé myši tyto . Venku to ještě nemusí být problém, chystáte-li se ale otrávit nevítané myší a potkaní návštěvníky doma, počítejte s nepříjemným pachem při rozkladu těla. Malá myška, živě odchycená v pastičce, má šanci na přežití jen opravdu krátce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.