Řecký frapovač

Prodáváme originální frapovače z Řecka. V naší nabídce najdete domácí frapovač , ruční frapovač , profi a stolní frapovač , barový mixér. Prodej směsí pro přípravu kávy, ledové kávy - frappé.


Nabízíme frappé mnoha příchutí.

Jsme internetový obchod a velkoobchod. TO BABKA: Osobně jsem mluvila o ručním frapovači. Frapé ti na šlehá v pohodě a taky Vám dlouho vydrží.


Jednou jsem si koupila Frapovač před lety (taky v Řecku ) a používám ho do teď. Nový jsem si koupila, protože jsem chtěla už novější model. Fotku ještě přiložím - jsem v tom hodně zapomětlivá.


Tato nabídka od prodejce euphorie_cz byla archivována dne 24.

Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Správné použítí elektrického stolního frapovače a výroba pravého řeckého Frappé. Vlastní výroba pravého řeckého frappé - ručním frapovačem.


Důležitým pomocníkem je tzv. Tento je přímo z Řecka , stál euro a pokud se tam letos v létě vypravíte, určitě doporučuji koupit. Je mnohem lepší než ty se spirálkami,.


Nalijte cca půl deci vody (opravdu to stačí) a vyšlehejte frapovačem vysokou hustou pěnu. Jak vidíte na snímku, tak z tolika . Takto náhodou vzniklo frapé, nápoj populární především v Řecku , odkud se později rozšířil do dalších zemí světa. Příprava z vody: Do poháru nalijte 1ml studené vody a přidejte kávu (instatní, presso). Zapněte frapovač na maximální otáčky a . Mixer na frappe PAP - černý.


Jedna až dvě lžičky kávy, voda, ledová drť, dle chuti mléko. Nalijte do vysoké sklenice, rozmixujte, do čepice z jemné pěny zapíchněte brčko. Vychutnejte pravé řecké frappé.

Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Prodám zcela nový originál balený řecký frapovač bílé barvy.


Nahlásit nevhodný inzerát. Vytváří krásnou hustou pěnu pro kávu frapé. Krátce popište důvod nahlášení: Prodáno. Inzerát již nepoptávejte.


Ruční frapovač pracuje s napájecí šňůrou na 220V. Pevný šlehací nádstavec délky 20cm se šlehacím kotoučem nebo šlehací pružinou. Obsahuje plastový kryt s měřičem tekutiny v ml Barvy dle skladových zásob: bílá, žlutá, oranžová, zelenkavá (kotouč). Recept, podle kterého se vám Frappe zaručeně povede, najdete na Labužník.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Mixér na frappé nebo elektrický napěňovač mléka by neměly chybět ve výbavě žádného milovníka kávy. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do A, Nejprve produkty skladem. Zobrazeno 729x, zájemců.


Přístroj má výkon Watt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.