Parní žehlička tefal

Systém odvápňování, Vertikální napařování. Ultimate Anti-Calc vám okamžitě pomůže zvládnout velká množství prádla s dokonalými výsledky. Snoubí v sobě výjimečný parní výkon pro bezvadné odstraňování záhybů a. Objevte sortiment parních generátorů Tefal , které představují inteligentní a efektívní nástroj na žehlení vašich oblíbených oděvů a textílií.


Parní generátor je externí nádoba, kde se uchovává voda. Výkon páry je konstantní a až 3× vyšší než u klasických napařovacích žehliček.

Parní žehličky jsou vhodné pro domácnosti, kde se žehlí často velké množství . A navíc, prádlo je vyžehleno opravdu profesionálně, říká Libuše Nováková z Prahy. V čem je parní generátor jiný než žehlička ? Jde o žehlení zcela nové generace. Navíc pracuje s velmi vysokým tlakem (až barů).


Díky tomu se vyprodukuje . Navíc mají nízkou spotřebu elektrické energie. Možnost průběžného doplňování vody je vhodná pro početné domácnosti, kde se žehlí najednou velké množství prádla.

Nemusíte čekat, až žehlička vychladne, jednoduše vodu. Breville, ETA, Gorenje, Philips a další. Pohodlně, rychle a výhodně! Tlak páry až barů zajišťuje rychlejší žehlení a dokonalý výsledek. Zjednodušený kontrolní panel poslouží doopravdy každému.


Zehlicka tefal naparovaci . Typ žehličky: napařovací s kabelem,. Napařovací žehlička Philips Azur Performer kombinuje výkon a snadné použití. Automatické řízení páry poskytuje správné . Slevy, akce a výprodeje značky TEFAL. Akční nabídky na téma parní žehlička najdete na Skrz.


Nastavení Eco šetří energie a unikátní patentovaný odvápňovací systém Anti-Calc . Nový parní genetrátor Optimo zrychli žehlení až o polovinu v porovnání s klasickou žehličkou. Všechny nerovnosti odstraví jen jedním tahem a vyžehlí i více vrstev najednou. Popis a funkce: vysoký tlak páry - 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.