Plastová zátka na jekl

Nabízíme vám plastové žebrované zátky s erodovaným povrchem do čtvercových profilů. Snadná montáž, bezpečné upevnění, vše na skladě a expedice po celém Česku! DS Technik, výprodej,krytky jeklů a trubek, plastová a kovová víčka plastové zátky profilů. Záslepka plastová čtvercová.


Plastové záslepky černé, obdélníkovvé.

Barvení je možné stejně jako u kovových krytek. Výhodou je odolnost proti mrazu a korozi. Není nutná další povrchová úprava. Lze ji nasadit na již pozinkovaný a . Další rozměry a možné varianty viz.


M1 černá s erodovaným povrchem. Zátka je určena pro standardní . V tomto e-shopu tedy není možné objednat doručení zboží na Vaši adresu.

Tato možnost je dostupná pouze po ukončení objednávky a následném telefonickém spojení s . Zkosené kulaté zátky jsou vhodné na konce trubic, na nerovné povrchy a trubic napojovaných pod úhlem. Vítejte v e-shopu specializujícím se na prodej plastových záslepek, krytek, ovládacích elementů, noh a koleček. Budějovicích, která je provozovatelem dalších specializovaných eshopů.


E-shop provozuje společnost JH SYSTEMS s. Garantujeme nejnižší cenu na trhu. Pokud nakupujete díly které najdete na této stránce od někoho jiného tak je pravděpodobně vždy nakupujete za více peněz. EXMPřestavitelná klička, páčka, matice.


Skladem Osobní odběr zdarma. Kovová úhlová svěrka pro tři osy jekly , rohová svářečská svěrka na ko. V ponuke nájdete záslepky na štvorcové i obdĺžnikové profily, na trubky v metrických i palcových rozmeroch. Profily a plechy: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Díky tomu si snadno vyberete plastové krytky, které vyhovují vašim požadavkům. Máte-li jakékoliv dotazy. Gufero Plastic Production, Lanskroun, Czech Republic.


Pöppelmann Plasty – plastové krytky.

Ochranné plastové záslepky a krytky pro všechny případy. Vyrábíme a dodáváme maskovací, hřídelové či protiprachové plastové krytky. Dále nabízíme také plastové záslepky na hydraulické hadice,.


M na hranoly, jekly, sloupky a trubky. M černá s erodovaným povrchem. Distribuce a zakázková výroba plastových komponentů. Společnost se zabývá obchodní činností a distribucí plastových komponentů, určených pro výrobní firmy, nábytkáře, strojírenství, kovovýroby, řemeslníky, automobilový průmysl, elektrotechniku, zámečnictví,. Ocel plochá 30xmm m. Chromovaná oválná zátka.


Essential Solutions Delivered. Aktualityspolečnosti SUNAP - PLASTOVÉ SOUČÁSTI. KATALOG B - VÝBĚR Z NABÍDKY JIŽ LET. NA VYŽÁDÁNÍ RÁDI ZAŠLEME.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.