Kvalitní papírové krajky vhodné pro servírování cukrářských výrobků a jiných specialit. Cenově výhodné balení velmi kvalitních papírových krajek. Krajky mají snadno oddělitelné listy, vhodné pro servírování cukrářských výrobků a jiných specialit.
Papírové krajky pod dorty, rolády a další moučníky. Máme i vše na marcipán, fondán, čokoládu a další modelovací i potahovací hmoty.
Vše je v prvotřídní kvalitě - ozdobdort. Na jednu ozdobu budete potřebovat tři papírové kulaté krajky (upřímně ani nevím nač se opravdu používají – snad pod skleničky? :-)) a oboustrannou lepící pásku. Krajková kolečka rozstřihněte napůl.
Z oboustranné pásky nastříhejte proužky o délce necelého poloměru kolečeke a nalepte a lícovou stranu . Dekorativní papírové krajky. Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii. V této knize jsou uvedeny základy techniky tvorby papírových krajek.
Jedná se o český překlad publikace, která byla v ČR doposud dostupná pouze ve španělském or.
Kurz papírové krajky (Kurzy, workshopy, kreativita) Út 25. VÝTVARNÝ KURZ: Papírová krajka je fantastická kreativní technika, která vyžaduje především trpělivost. Lektorka „ZULIKA“ naučí na kurzu její základy.
Vytvoříte si přání k různým příležitostem. V ceně kurzu je zahrnut potřebný materiál. Ověřit dostupnost na prodejnách SKLADEM V E-SHOPU, POSLEDNÍ KUSY.
Na vybraných prodejnách si můžete knihy nechat dárkově zabalit. Pergamano - základy techniky papírové krajky. Cena on-line (s DPH): 2Kč. Set papírových krajek v menším rozměru, ale za to hned v několika barvách. Balení obsahuje kusů od každé velikosti.
V balení se nácházejí krajky v tmavě růžovém, mentolovém, žlutém, světle růžovém a tmavě zeleném provedení. Velice inspirativní, praktická záležitost, která se dá použít nejen k servírování, dekorování, balení dárků, . Nabízíme kvalitní papírové krajky pod dort, které zajistí dokonalou finální podobu servírovaného dortu. Vybírat můžete z několika velikostí i tvarů.
Barva: krémováPrůměr: 27cmPoče.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.