Chůvička motorola mbp 11

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tato chůvička disponuje speciální.


Digitální dětská chůvička MBP umožňuje být s dítětem stále ve spojení díky automatické volbě kanálů, dosahu až 300m. Chůvička je dále vybavena indikací ztráty signálu, upozorněním před vybitím baterie a optickou indikací úrovně hluku. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Super, jde o to… v navodu je napsano, pred prvnim pouziti nabit baterii v rod.


Ma to zhasnout az bude baterie nabita? Prijde mi, ze to sviti nejak dlouho :neviNapsat příspěvek. K tomuto produktu nabízí DATART dopravu zcela ZDARMA. Produkt není momentálně k dispozici.


Digitální chůvička s technologií DECT nabízí kvalitní přenos zvuku bez nebezpečí rušení signálu až na 3m. Celý popis a technické parametry. Motorola MBP dětská chůvička. Ušetříte: = 2Kč.


Zaujme Vás nejen svými funkcemi, ale i kompaktním provedením. Těšit se můžete na čistý, jasný a zřetelný zvuk. S dosahem až 3metrů se můžete pohybovat po bytě . Disponuje optickou indikaci úrovně hluku, mikrofonem s vysokou citlivostí a indikací ztráty signálu. Její dosah je až 3metrů. Dětská chůvička MOTOROLA MBP 11.


Díky originální baterii prodloužíte jejich životnost. Tato baterie má spolehlivé napájení a dlouhý provozní čas. Před prvním použitím baterii minimálně hodin nabíjejte. Zajistíte tím delší životnost baterie. Technologie DECT (kanálů) Dosah až 3m.


Mikrofon s vysokou citlivostí. Indikace ztráty signálu. Rodičovská jednotka s klipem na opasek. Stojánek Regulace hlasitosti. Optická indikace úrovně hluku.


Upozornění před vybitím baterie. Dobíjecí baterie pro rodičovskou jednotku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.