Nápojové automaty pronájem

Hledáte do firmy ten nejvhodnější automat na kávu a další teplé nápoje? Vyberte si z naší bohaté nabídky automatů na zrnkovou i instantní kávu nebo s možností velkých kelímků COFFEE TO GO. Poskytujeme komplexní servis, dodáme vám kávovary , nápojové automaty , snack prodejní automaty, sodobary, zajistíme Vám kompletní servis bez starostí, vše pravidelně doplňujeme, obměňujeme sortiment, nabízíme dotovaný prodej za nejnižší ceny v ČR, flexibilní pronájem , provozování námi zdarma. Zajišťujeme širokou škálu služeb - provozování, pronájem nebo prodej prodejních automatů, aquamatů a kávovarů Jura. Na Vaše přání Vám vybraný přístroj předvedeme.


V případě pronájmu si automat sami obstaráváte, doplňujete suroviny a provádíte běžnou údržbu. Tržba z prodaných nápojů náleží Vám. Máte zájem o nápojový automat , ale váháte s nákupem?


Naše firma vám automat dodá, zprovozní, a ještě se postará o bezplatný servis, včetně dodání náhradních dílů! Prodej, pronájem a servis nápojových automatů na teplé a studené nápoje. Prodej kvalitních směsí a kelímků do nápojových automatů. Automat je - let starý, velice zachovalý, ve výborném stavu, renomovaný italský výrobce Rhea . Nápojový automat Mini Piccolo.


Poskytujeme nápojové automaty či automaty na kusové zboží, prodejní svačinové automaty. Nabízíme pronájem i zapůjčení kávovarů, dodávku surovin do automatů, výdejníky vody, snídaňové džusy, sušené maso Jerky, čaje. Vhodné do škol a veřejných prostor. Naše nápojové automaty Azkoyen jsou krásné, což jistě potěší nejednoho provozovatele, jemuž se díky tomu zvýší prodeje. Prodejní automaty Azkoyen se také vyznačují . Je možné si tuto kávu od vás koupit, abych si jí mohl vychutnat i doma a nejen v práci na cestách?


Kávu si můžete vybrat a . Chcete si pronajmout nápojový nebo potravinový automat anebo stroj na výrobu. Výše pronájmu je závislá na délce a zároveň velikosti průběžných objednávek například surovin. Drinkmatic - nápojové automaty na kávu a drobné zboží. Pronájem tedy může být i symbolická Kč za měsíc. Kompletní služba zahrnující instalaci, obsluhu, údržbu a doplňování nápojových a potravinových automatů.


Kávovary a nápojové automaty - ekatalog.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.