Crystalex nový bor kontakt

Na našem stánku o celkové ploše 3metrů čtverečních byly prezentovány novinky i vybraný základní sortiment. Crystalex se tradičně účastnil ve dnech 9. Součástí nabízeného sortimentu je i sekce výprodejového zboží za velmi příznivé ceny. Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kó plánovač trasy, kontaktní osoby, kontaktní formulář - Evropská databanka.


Predaj krištáľového skla - nápojové a interiérové sklo, poháre, vázy, karafy, džbány a iné výrobky.

Ubytovny, Velké Karlovice, Horská chata Soláň, 4. CRYSTALEX je významným světovým výrobcem krystalínu - specifického křišťálového skla jedinečných vlastností. BOHEMIA CRYSTALEX NOVÝ BOR , a. Výčet poskytovaných služeb v zařízení. Insolvenční správce s poradenskou firmou Deloitte Advisory vyhlásili výběrové řízení na odkup.


Zvlášť nabízí hlavní výrobní závod v Novém Boru spolu se sklárnou v Karolince na Vsetínsku, samostatně lze získat výrobu skla ve Vrbně . Mísa je vyrobena v kombinaci čirého a mléčného skla. Nabízíme broušené, pískované, zlacené skleněné dekorativní výrobky.

Dále zdobené nápojové sklo a reliéfní dekorativní gravírování keramických obkladů. Provádíme také práce na zakázku, podle přání zákazníka. Kontakt : Vlastimil Křišťan, sekce broušeného a zlaceného skla, kristan. Výroba užitkového domácenského skla, umělecká sklářská výroba, nápojové sklo, vázy, mísy, doplňky, gastro sortiment.


KOVOVÝROBA ZAJKR Fakturační adresa. Lužické hory a Ještědský hřbet. Mezi největší odbytiště patří země Evropské Unie, Rusko a země bývalého Sovětského Svazu, americké a asijské trhy i země blízkého východu. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Provozovatel zařízení ( adresa sídla).


Kategorie dle přílohy č. Zařízení na výrobu skla, včetně skleněných vláken, o kapacitě tavení vetší než t denně. Jako největší domácí výrobce nápojového skla patří zároveň v tomto oboru i mezi přední světové výrobce. Naším cílem je zprostředkovat svým náročným zákazníkům dokonalý a jedinečně harmonický smyslový zážitek při každém napití . Karolinka i Vrbno byly postaveny v 19. Sklářskou tradici udržuje několik skláren a desítek zušlechťovatelů skla.


Město vzniklo na obchodní cestě z Prahy do Německa při císařské silnici Praha – Rumburk a od počátku 18.

Nový Bor nenechal nikoho na pochybách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.