Barel na pitnou vodu

Dodáváme IBC kontejnery, plastové a plechové sudy a kanystry, stacionární nádrže, plastové paletové boxy, přepravky IBC kontejnery, nádoby na zdravotn. Nabízíme i další plastové nádoby, přepravky a jiné obalové materiály. Nabízíme sudy a barely na vaší zahradu za výhodné ceny s dodáním do hodin.


To vše z pohodlí vašeho domova. Oblíbený barel na pitnou vodu vyrobený z odolného plastu.

Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie. Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete! Na kvašení švestek, meruněk. Oproti sudu snadná manipulace, tzn.


Hledáte kanystr na vodu s kohoutkem? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Tato nabídka od prodejce uni-obaly byla archivována dne 02.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Sud vhodný i na pitnou vodu. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Objem sudu je 2litrů. Plastový su barel vhodný na vodu 220L. Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm.


Barely na pitnou vodu 19l. Inzerce - barel pitnou vodu , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Inzerát v kategorii Zdarma a do 100Kč: Nový 20l barel na pitnou vodu ! Prosím o radu - zaměstnavatel pronajal pro zaměstnance zásobník vody. Nájem přístroje by měl být daňově uznatelný (vč. odpočtu DPH), taktéž voda. Ale co barely, ve kterých nám prodávají vodu?


Ve faktuře jsou jako samostatná položka. Při jejich vrácení nám je dobropisují. Ahoj, co kdo používáte na desinfekci nádrží na pitnou vodu ? Potřeboval bych něco, čím se dá nádrž vypláchnout a jede se dál, né něco, po čem je nádrž přes zimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.