Verona příbor

Restaurace U ČÁPA PŘÍBOR Restaurace U Čápa. Naše pizzerie nabízí příjemné posezení pro cca lidí. Nachází se poblíž centra a náměstí S. Nabízíme ubytování v příjemném prostředí poblíž centra města.


DENNÍ MENU - CENA 7- KČ. Karbanátek provoněný bylinkami, šťouchaný brambor, okurek 2.

Smažený sýr – hermelín, hranolky ,tatarská omáčka 4. Kuřecí salát s čerstvou zeleninou a koktejlovými rajčaty. Krůtí játra na cibulce, . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Freuda v těsné blízkosti PENNY MARKETU.


Pizzerie nabízí příjemné posezení poblíž centra a náměstí S. Nabídne Vám velký výběr ze specialit italské kuchyně (těstovin, pizz, grilovaných masíček, ryb, salátů, polévek, dezertů, káv). Provozujeme pizzerii s nabídkou rozvozu pizzy.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Základní sada pro osob – lžíce, jídelní nůž a vidlička, lžička a dezertní vidlička - z velmi kvalitní. Jídelní příbory v atraktivním designu z velmi kvalitního nerezu, vyrobené v Solingenu v Německu. Bankomat - GE Money Bank.


Městské informační centrum. Miesto pre reklamu (detail). Servírovací lžíce Verona , známá také jako lžíce na zeleninu nebo brambory, je přirozeně nezbytnou pomůckou pro způsobné a perfektní servírování pokrmů.


Používá se na zeleninu, rýži, brambory nebo na nejrůznější druhy nákypů. Je větší než běžná lžíce. Její hlava má tvar spíše kruhu než oválu, což umožňuje snadnější . Najdete nás v areálu PENNY MARKET na Lidické ulici. Na Vaši návštěvu se těší náš příjemný a ochotný personál. Pohostinstvi Beseda Rybi 3. Příbory jedinečného designu belgického výrobce firmy ETERNUM.


Samoobsluha COOP, Jičínská ul. Solidní řemeslné zpracování,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.