Nerezovy koupaci sud

Pro nejnáročnější klienty a provozy, vyrábíme sudy s vložkou z nerezové oceli. Tyto sudy jsou vyráběny pouze na objednávku. Vyznačují se enormní pevností konstrukce, snadnou údržbou z hlediska čistoty a hygieny. Izolační vrstva dna koupacího sudu. Vnější stěna ze dřeva o síle 34mm.


Vnitřní stěna z nerez oceli.

Volně stojící nerezové stoličky ks. Kamna a víko kamen z nerez oceli. Podkladové hranoly impregnovány. Jaký interiér koupacího sudu zvolit?


Interiér dřevěný - lavičky a vyjímatelný ochranný rošt kamen ze dřeva. Nabízíme výrobu nerezové koupací kádě - sudu. Výrobek představuje: - nerezová vložka včetně dna.


Nerezové koupací sudy Kominictví Ostrava, frézování komínů, vložkování komínů.

Dřevěný koupací sud HOT TUB BALTIC ze sibiřského modřínu. Použité materiály: mm palubky stěnové, mm palubky podlahové (dno), nerezové obruče. Výhodou naších celo- nerezových koupacích sudů oproti dřevěným sudům jsou nízké nároky na údržbu, kterou dřevěné sudy vyžadují. Zakrývacia plachta na mieru, schodíky, tep. Predám plastový kúpací bazén.


Moje rada na závěr- koupací sud ANO, ale pouze s nerezovou , plastovou nebo skloláminátovou vložkou, kde nehrozí že za celkem dost peněz si pořídíte starost, kterou za pět let spálíte. Dřevo je sušené na , takže se při kontaktu s vodou roztáhne, a utěsní tak veškeré spáry. Jsme odborníky v oboru výroby a prodeje koupacích sudů.


V naší nabídce najdete dřevěné sudy nejrůznějších rozměrů, sudy s plastovou vložkou, sudy s nerezovou vložkou s interním i externím ohřevem, sudy Exclusive pro náročné zákazníky, ale také zahradní sauny a horké vany vytápěné externím kotlíkem na dřevo, . Prodám nový dřevěný koupací sud , průměr 2m. Mám na skladě rozměry od do metru. Feb Jeho součástí jsou schůdky, lavičky a obvykle také nerezová kamínka. Součástí topeniště grilovací mřížka.


Provoz koupacího sudu je velmi jednoduchý. Pokud není instalována filtrace, není nutné sud ani připojovat na elektřinu. Vyrábíme koupací sudy ( kádě).


Koupací sudy - luxus a relaxace za každého počasí. Co se pod tímto názvem ukrývá ?

Nejedná se o nic jiného než o nádrž s vodou ohřívanou nerezovými kamny na dřevo ponořenými uvnitř sudu. Teplá koupel je nejen příjemná, ale také účinná relaxace, jak se zbavit tělesné a duševní únavy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.