Všcht přihláška

Přihláška k bakalářskému studiu. V přihlášce volí uchazeč vybranou kombinaci - fakulta, studijní program, obor a forma studia. Fakulty VŠCHT Praha přijímají k bakalářskému studiu uchazeče s ukončeným středním vzděláním s maturitní zkouškou.


Přijímací řízení probíhá bez přijímacích zkoušek, pouze u čtyřletých studijních oborů je předepsána přijímací talentová zkouška z výtvarných a řemeslných dovedností a pro zahraniční uchazeče bez . Všechny údaje v přihlášce (osobní údaje, adresy, ) vyplňujte prosím s diakritikou.

Než začnete vyplňovat přihlášku, přečtěte si nejprve informace o přijímacím řízení( další info). Uchazeči z jiných vysokých škol zasílají spolu s . Připravte si osobní doklady a doklady o předchozím studiu (vysvědčení), údaje z nich budete při vyplňování potřebovat. Pokud nemáte nainstalovaný Adobe Reader, stáhněte si ho zde a nainstalujte.


Je nutný k tisku přihlášek ve formátu PDF. Pozorně si přečtěte pokyny na stránkách příslušné fakulty ohledně požadovaných . VŠCHT Praha si Vás dovolujeme seznámit s informacemi o možných zdravotních rizicích studia. Studium na VŠCHT Praha je spojeno s vysokým podílem práce v chemických a technologických laboratořích, kde mají studenti přístup .

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, univerzita, která nabízí široké spektrum studijních oborů, týkajících se nejen chemie. Studentská diskuze, názory studentů. Zdarma vkládání příspěvků bez přihlašování. Elektronická přihláška ke studiu.


Termín pro doručení je 29. Počet studentů přijímaných na obor Bioinformatika není omezen. Informaci o kapacitě oboru ignorujte!


Navazuje na více než 2letou tradici výuky technické chemie v Čechách. Její tradice a rozsáhlý odborný potenciál ji předurčují k výchově špičkových odborníků. Pedagogicky a vědecky tu působilo i . Každá přihláška do bakalářského studia musí být doložena lékařským potvrzením o zdravotní způsobilosti uchazeče ke studiu a výpisem známek ze střední školy. Po vykonání maturitní zkoušky je nutné předložit ověřenou kopii maturitního vysvědčení.


Helena, Šulcová, Památník národního písemnictví Praha. Vojtěch, Eliáš, ÚISK, Filozofická fakulta UK. Verona, Miletinová, Ústav hematologie a krevní transfuze.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma (ne)přihlížení k maturitnímu vysvědčení - všcht.

Letos maturuju a dala jsem si na VŠCHT několik přihlášek. Nad kurzem převzalo záštitu MŽP rukou ministra Brabce. V případě úspěchu u výběrového .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.