Voštinové desky pro nábytek

Eurolight lehčené konstrukční desky jsou až o lehčí než MDF desky nebo dřevotřískové desky o stejné tloušťce. Tyto vlastnosti má díky svému složení – robustní jádro z kartonové voštiny polepené na obou stranách mm krycími deskami vyrobenými z materiálů na bázi dřeva. Naše voštinové desky jsou velmi stabilní . Eurolight Egger jsou odlehčené voštinové desky se sendvičovou strukturou.


Hrany voštiny jsou olepené ABS hranou.

Emisní třída, E- koncentrace formaldehydu pod ppm. Krycí vrstva, mm Eurospan. Použití, Nábytek a vnitřní vybavení, Výroba dveří, Stavba karavanů . Oproti klasické dveřní voštině je těžší, vykazuje však lepší zvukov - izolační vlastnosti a výrazně větší pevnost. V současnosti mají voštinové desky velmi různorodé využití a sepsat všechny. Bohužel ani tento materiál si nemůžeme dovolit spotřebovávat, jak chceme.


Přesto není jejich produkce u nás příliš hojně zastoupená a například drobní truhláři nejsou schopni jejich výrobu zvládnout. Je velmi rozšířená na výrobu levného nábytku.

Vyrábí se z ní výplně nábytku , výplně dveří, stolové desky (konferenční stolky), papírové palety, ochranné obaly, ochranné rohy, proložky. Voštinové desky jsou charakteristické především nízkou hmotností a vysokou pevností v tlaku. Velkou výhody jsou především velmi nízká . Zabalte své zboží do pevného, odolného, lehkého a ekologického materiálu. Papírové i hliníkové voštiny splní všechny vaše potřeby.


Jídelní stoly z voštiny - základní informace k výrobě. Všechny stoly z voštiny jsou vyráběny z kvalitní voštinové desky EUROLIGHT výrobce Egger. Všechny přední hrany jsou olepeny pouze kvalitní tvrzenou mm ABS hranou od výrobce Hranipex. Dle fantazie je možné jakýkoliv odstín voštiny olepit jakoukoliv.


Dodáváme voštinové desky , papírové výplně a fixace, papírové panely, obaly z vlnité lepenky, ochranné papírové rohy, papírové dutinky, bublinkovou fólii, vlnitou lepenku v rolích a další. Nabízíme kutilům, ale i truhlárnám výrobu dílců potřebných pro montáž nábytku. Jedná se především o formátování plošných dílců včetně.


Rozměry dřevěných kolíků jsou uvedeny v tabulce (viz. níže v textu). Navod_CREA_CZ_color N03. Vám mohou přispět ke správnému užívání tohoto nábytku. Nohy stolu jsou chromované.

Možnost výběru z více dezénů. Dub san remo světlý, horní deska je potažená vytvrzenou fólií se zvýšenou . Pracujeme s materiály vysoké kvality. Senosan, nebo laky v lesku i matu.


MDF včetně profilovaných dílců . Chci výhodně nakoupit Chci více info. Posledně výhodně nakoupil: Karel N.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.